În sfârșit, ne ducem în Ucraina prin anul 2957. Îi împingem pe ruși dincolo de Cercul Polar. PSD cade în dizgrație. PNL, la fel. Victoriile noastre militare dau apă la moară unor partide noi însuflețite de cyborgii veniți de pe planeta Marte.

Americanii s-au cam speriat că noi, Dacii Liberi, suntem gata, gata să năvălim în Japonia. Japonezii sunt simpatici dar trebuie să-i punem la respect. Lumea Virtuală se zdruncină din pricina unui virus ogival care face ravagii în emailurile congresmenilor.

Alegerile din Tunisia se întrerup pentru că cei de acolo așteaptă verdictul nostru. Argentina își schimbă Constituția după ce are o serie de consultări cu noi, asta e, nu te joci.

Africa de Sud crede de cuviință să ne invite la niște serbări naționale iar Siria se dă supusă după ce un escadron de-al nostru trece partea aia a lumii prin foc și sabie.

Cam într-o sută de ani, facem ordine pe planetă și ne războim cum ne taie capul, ducând lupul dacic să-i înspăimânte pe toți teroriștii, mafioții, traficanții de droguri, dictatorii de nișă, androizii imperatori și consiliile secrete din Londra, Paris și Casablanca.

PSD mai încearcă o stratagemă dar Moscova e speriată rău de arcașii noștri virtuali, PNL se plânge pe la Londra, PC visează cai verzi pe pereți și nu știu care zice că, pe seară, o să apară iar Nicolae Ceaușescu în balcon să ne facă cu ou și cu oțet.

Între timp, dizolvăm Parlamentul, dăm jos Guvernul și arestăm toți generalii care au trădat România după 1989, care cu Vestul, care cu Estul.

Se aude că or să vină niște extratereștrii să ne întrebe de sănătate, ar fi în clenci cu Trump și cu Putin dar nouă nu ne este frică. Îi pleznim cu raza cea verde din Bucegi de nu se văd, ei comedie! Lasă, lasă!