Chiar vrei să mă faci să cred că eşti uşor de trântit în genunchi? Tu eşti o valoare! Nu poţi să fii prostit de un moşulică ce se dezbumbează la tembelizor cu curviştina lui pe post de madona! Tu nu poţi fi prostit de un măscărici naţional care-şi bate joc de Dumnezeu, câtă rătăcire! Dumnezeu îi va pierde pe toţi clovnii săi căci pentru a se amuza şi a ne arăta calea către adevăr îi construieşte. Tu eşti un om adevărat. Fie că eşti bloggăr, fie că eşti digital sadea, gamer, marketer, relaţionist, student, actor, scriitor din new generation! Voi nu puteţi să fiţi trântiţi în genunchi! Nu puteţi să urmaţi aceste modele ridicole cu care burduşesc televizoarele! Voi trebuie să fiţi reali! voi trebuie să fiţi valoroşi! Voi trebuie să fiţi curajoşi, foarte! Voi nu sunteţi vite! Voi sunteţi nişte oameni adevăraţi! Tu eşti om de acţiune. Tu dai o mână de ajutor celui aflat la greu.

Tu eşti cel care produci valoare. Tu eşti cel care nu se lasă trântit în genunchi. Tu eşti cel care nu eşti fraier. Tu pui umărul. Tu nu înjuri ca un birjar valoarea altora. Tu preţuieşti valoarea altora. Tu vei duce mesajul mai departe, tu eşti omul de acţiune, tu eşti imaginea adevărată, tu eşti omul viu!

– Nu e rău, dar e prea lung pentru un slogan electoral! Sună bine dar e prea lung.

– O să-l citească toată lumea, sunt convins de asta, am făcut măsurători.

– Adică tu ești mai tare decât firma de sondare publică a lui Dâncu? O să pierdem.

– Câștigăm toate voturile!

– Videanu și Hrebe sunt specialiști, nu-i bate nimeni la chestia asta cu numărătoarea voturilor. O să ne gândim la altceva. Hai, nu te bosumfla.

– Numai așa veți lua din nou puterea Tovarășe Secretar General!