– Pe o bancă, în Cișmigiu, stăteau un polițist școlit la Moscova, un polițist școlit la Washington și un polițist fără pile!

– Asta e veche!

– Pe o bancă, în Cișmigiu, stăteau un poet bursier la Leningrad, un poet bursier la Paris și un poet fără relații la Uniunea Scriitorilor!

– Asta e veche!

– Pe o bancă în Cișmigiu stăteau un deputat zombat la Moscova, un deputat zombat la Londra și un deputat nezombat. Adică încă un pic naționalist sau cam așa ceva.

– Ia stai, de când au ocupat zombi capitalele astea europene că n-am găsit așa ceva pe flux?! Tu râzi de mine? Socialiști, liberali, populari, conservatori, da! Dar zombi?!

– Zombi sunt pretutindeni. Adică vreau să spun că ne-au invadat.

– Tu nu vorbești serios! Ăștia din Guvern ce păzesc?! Atunci trebuie să-mi cumpăr un revolver, să mă înarmez cu ceva. Au ajuns în București? Sigur au ajuns, l-am văzut eu pe vecinul meu azi-dimineață, deputatul. Nu era în regulă! Avea colți de vampir.

– Vampirii n-au nici în clin nici în mânecă, dragă cu politica de pe Dâmbovița. Zombii sunt altă mâncare de pește. Sunt mână-n mână cu marțienii care au pus mâna pe  SIF-uri.

– Da’ ce, politicienii au vreo treabă? N-au! Ei sunt manipulați și manipulabili! Îți spun eu, avem nevoie de arme, ne trebuie un tanc și niște grenade, gaze lacrimogene, un AG!

– Încă nu e sigur! Să vedem ce mai face DNA!

– Cum să nu fie! Gata, e clar ca lumina zilei! De la alegerile parlamentare din decembrie 2016 ni se trage, ascultă ce-ți spun eu! Ți-am zis să nu votăm cu marțienii!

Imagine: descopera.ro