Știați că la cinema rulează un film, cu Russell Crowe în rol principal, adaptat după romanul unui autor român?
Trebuie neapărat să-l vedeți pe marile ecrane!
Filmul „Fantomele trecutului” are la bază romanul „Cartea Oglinzilor” (The Book of Mirrors), scris de Eugen Ovidiu Chirovici, care a năucit lumea literară cu primul său roman în limba engleză, considerat „un fenomen editorial internațional” (The Guardian).
„Cartea oglinzilor” este singurul titlu al unui scriitor român care a fost tradus în 39 de limbi și devenit bestseller și peste hotare. Pe lângă această performanță demnă de lăudat, „Cartea oglinzilor” este totodată și primul roman al unui autor român care ajunge să fie „ecranizat la Hollywood”, cu o distribuție impresionantă de actori de talie mare, reprezentând debutul regizorial al apreciatului scenarist Adam Cooper (Allegiant, Assassin’s Creed, Exodus: Gods and Kings).
Russell Crowe intră în pielea personajului Roy Freeman, un fost detectiv criminalist care suferă de Alzheimer, ce porneşte în dezlegarea unei crime brutale, pe care a anchetat-o în urmă cu zece ani.
Ca un veritabil thriller psihologic, „Fantomele trecutului” te ține cu sufletul la gură pe parcursul celor aproape două ore, iar muzica excepțională amplifică elementele de suspans specifice genului și dă un presentiment că ceva rău se va întâmpla la fiecare pas.
Recenzia completă o vezi putea citi în revista noastră, în curând.