Este oficial! Cei de la Disney au anunţat cu mâna pe inimă că următorul film din mult  iubita saga cu lupte spaţiale, prinţi, cerşetori şi cavaleri călare pe speed-ere va fi Rogue Squadron. Regia va fi înmânată aceleiaşi Patty Jenkin care a mai dirijat Wonder Woman 1984.

Rogue Squadron este plănuit să fie lansat spre vizionarea marelui public de crăciunul anului 2023! Într-un video de pe Twitter, Patty se destăinuie că tatăl ei a fost şi el pilot de vânătoare, şi că îşi doreşte să facă un film care să fie cel mai mare şi mai tare film făcut vreodată cu lupte ale avioanelor de vânătoare, în acest caz X-fightere.

Cei mai buni piloţi ale echipelor de vânătoare au fost, de-a lungul vremii: Luke Skywalker, Wedge Antilles, Biggs Darklighter şi Dak Ralter, cel care în bătălia de la Hoth a fost omorât atât de mişeleşte de către un AT-AT!

Până la apariţia filmului puteţi să vă jucaţi seria de jocuri Rogue Sqaudron de la LucasArts care au apărut sub diverse denumiri : Rogue Leader sau Rebel Strike, toate minunate şi pline de lasere, sau să citiţi numeroasele cărţi care au personajele principale chiar pe aceşti bravi eroi, de neînvins, aventurieri ai spaţiului, cosmosului şi a întregilor galaxii din grupul local!