Recomand aceste albume de muzică electronică lansate în ultima lună:

Claus Jahn lansează albumul The Golden Sunset, rod al colaborării cu Frank Tischer, înregistrat în ultimii ani. Un album cu o sensibilitate orfică. Noul album muzical, lansat pentru prima dată sub eticheta Brücken-Ton, este o dezvoltare ulterioară a versiunii originale a lui Claus Jahn din 2016, dar a fost complet reprodus și re -înregistrat, de data aceasta ca o colaborare muzicală între cei doi artiști muzicali. Frank Tischer și Claus Jahn colaborează cu succes din 2018, dar este pentru prima dată când cei doi artiști lucrează împreună pe muzică. În noul album „The Golden Sunset”, 12 din cele 13 piese au fost compuse și interpretate de Claus Jahn și completate cu compoziții muzicale de Frank Tischer. Albumul se închide ca un punct culminant special cu o piesă „The Soft Wave” de Frank Tischer, care a fost orchestrată de Claus Jahn. Genurile melodiilor variază între # NewAge, #Ambient și #ElectroPop și se concentrează pe #sunet frumos, #bunăstare și #simțire (#beautiful sound, #well-being and #feeling). Albumul a fost mixat și masterizat de Frank Tischer.

 

 

Fritz Mayr – cu Elysium Base, continuă scenariile sale muzicale SF

 

Yves Le Brugune lansează albumul Follow Me, în care remarcăm inserția vocalului, rezultând o nouă interesantă direcție de dezvoltare a capacității sale creative, spre art rock:

Secret Sonics, cu un estival Unwinding:

Sau cu Here We Go!

Daniel Lowen – Time for Your Dreams:

Totemtag cu  Celestial on Earth  este un album din zona Școlii Berlineze de Muzică, cu sunete experimentale și formule exploratoare.

James Hoehl ne prezintă albumul său Dark Ambiental A Dark Time:

 

Nite Fleit (Australia) – Sycophantic Romantic

Sumatran Black – Elegy for a lost Cosmonaut

Luke Sanger – Languid Gongue

De la pseudonimul Luke’s Anger, Luke Sanger a adunat un volum imens de tehnologie și P-Funk digitale în ultimii 15 ani. Explorările ambientale de aici sunt unele dintre cele mai interesante abordări ale sintezei modulare.