astartes pastila de sf

Warhammer 40.000 este, probabil, cel mai popular joc cu miniaturi din lume, ap─ârut pentru prima dat─â ├«n 1987, cu a noua, ╚Öi ultima edi╚Ťie, fiind lansat─â ├«n iulie 2020.

O franciz─â care a lansat o mul╚Ťime de jocuri video, benzi desenate ╚Öi filme f─âcute de fani, Warhammer 40.000 prezint─â o lume a viitorului ├«ndep─ârtat, combin├ónd elemente sci-fi ╚Öi fantasy ├«ntr-o atmosfer─â gotic─â.

În lumea Warhammet 40.000 omenirea a cucerit o vastă parte a galaxiei și luptă împotriva extratereștrilor și a creaturilor supranaturale.

Printre personajele cele mai importante din acest univers se num─âr─â Space Marines, o combina╚Ťie ├«ntre ni╚Öte super solda╚Ťi ╚Öi cavaleri fantasy, care sunt cei mai buni r─âzboinici ai Imperiului Omului. Scopul lor este de a servi ╚Öi de a proteja omenirea.

Sursa: https://www.artstation.com/artwork/e0gVoD

Ac╚Ťiunea are loc ├«n Calea Lactee, cu 38.000 de ani ├«n viitor, c├ónd majoritatea galaxiei a fost colonizat─â de c─âtre oameni, conflictele fiind prezente peste tot, deoarece ╚Öi alte rase vor o buc─â╚Ťic─â din galaxie.

Fac╚Ťiunea haosului, cei mai mari inamici ai Imperiului Omului, orci spa╚Ťiali, necrons, tyranids sau Tau, cu to╚Ťii ├«ncearc─â s─â-╚Öi g─âseasc─â locul ├«n imensitatea galaxiei.

Space Ork | Sursa: https://www.artstation.com/artwork/Y2moV

Clipurile fan made din Pastila de SF de luna aceasta se ├«nv├órt ├«n jurul unei fac╚Ťiuni de Space Marines.┬á

Astartes – Part One

Space Marines de pe nava Astartes sunt ├«n c─âutarea liderilor fugi╚Ťi ├«n urma rebeliunii. De╚Öi un clip foarte scurt, acest─â prim─â parte este catalizatorul evenimentelor care vor urma, prezent├ónd limitele tehnologiilor care au ajutat la crearea filmule╚Ťelor.

Astartes – Part Two

Space Marines își continuă drumul tumultos printr-o centură de asteroizi spre nava inamică, reușind să-și facă o intrare pe cinste! Ajunși acolo, fac ce fac ei mai bine: îl slujesc pe Împăratul Omenirii și distrug tot ce le iese în cale.

Astartes – Part Three

Inamicii imperiului ├«╚Öi trimit hoardele de supu╚Öi ├«n ├«ncercarea de a opri trupa de Space Marines, ├«n timp ce se ├«ncearc─â protejarea seifului 02. Dar cum ╚Ötim deja, nimic nu poate sta ├«n fa╚Ťa unor r─âzboinici precum Space Marines.

Astartes – Part Four

Partea a patra introduce c├ómpuri de for╚Ť─â ╚Öi inamici care dau de furc─â echipei de Space Marines. Confruntarea dintre cele dou─â p─âr╚Ťi este exploziv─â, fiecare reu╚Öind s─â-╚Öi demonstreze capabilit─â╚Ťile, cei doi inamici, pe de o parte, ├«ncerc├ónd s─â protejeze intrarea ├«n seiful 02, iar Space Marines ├«ncerc├ónd, pe de alt─â parte, s─â-╚Öi duc─â la bun sf├ór╚Öit misiunea.

Astartes – Part Five

Ultimul, și cel mai lung dintre cele cinci filme, introduce personaje noi și ridică noi întrebări pe lângă răspunsurile pe care le oferă.

O bil─â de energie pare a fi cheia r─âspunsurilor, dar violen╚Ťa ╚Öi viziunile care provin din ea prevestesc r─âul ╚Öi haosul.

Universul Warhammer are o istorie uria╚Ö─â ╚Öi complex─â, iar aceste clipuri f─âcute de un fan sunt doar o mic─â f─âr├óm─â din ce poate oferi povestea. Cu siguran╚Ť─â ne vom ├«ntoarce ├«n Universul Warhammer ╚Öi cu alte ocazii!

Sursa: https://www.artstation.com/artwork/d9ZWJ