astartes pastila de sf

Warhammer 40.000 este, probabil, cel mai popular joc cu miniaturi din lume, apărut pentru prima dată în 1987, cu a noua, și ultima ediție, fiind lansată în iulie 2020.

O franciză care a lansat o mulțime de jocuri video, benzi desenate și filme făcute de fani, Warhammer 40.000 prezintă o lume a viitorului îndepărtat, combinând elemente sci-fi și fantasy într-o atmosferă gotică.

În lumea Warhammet 40.000 omenirea a cucerit o vastă parte a galaxiei și luptă împotriva extratereștrilor și a creaturilor supranaturale.

Printre personajele cele mai importante din acest univers se numără Space Marines, o combinație între niște super soldați și cavaleri fantasy, care sunt cei mai buni războinici ai Imperiului Omului. Scopul lor este de a servi și de a proteja omenirea.

Sursa: https://www.artstation.com/artwork/e0gVoD

Acțiunea are loc în Calea Lactee, cu 38.000 de ani în viitor, când majoritatea galaxiei a fost colonizată de către oameni, conflictele fiind prezente peste tot, deoarece și alte rase vor o bucățică din galaxie.

Facțiunea haosului, cei mai mari inamici ai Imperiului Omului, orci spațiali, necrons, tyranids sau Tau, cu toții încearcă să-și găsească locul în imensitatea galaxiei.

Space Ork | Sursa: https://www.artstation.com/artwork/Y2moV

Clipurile fan made din Pastila de SF de luna aceasta se învârt în jurul unei facțiuni de Space Marines. 

Astartes – Part One

Space Marines de pe nava Astartes sunt în căutarea liderilor fugiți în urma rebeliunii. Deși un clip foarte scurt, acestă primă parte este catalizatorul evenimentelor care vor urma, prezentând limitele tehnologiilor care au ajutat la crearea filmulețelor.

Astartes – Part Two

Space Marines își continuă drumul tumultos printr-o centură de asteroizi spre nava inamică, reușind să-și facă o intrare pe cinste! Ajunși acolo, fac ce fac ei mai bine: îl slujesc pe Împăratul Omenirii și distrug tot ce le iese în cale.

Astartes – Part Three

Inamicii imperiului își trimit hoardele de supuși în încercarea de a opri trupa de Space Marines, în timp ce se încearcă protejarea seifului 02. Dar cum știm deja, nimic nu poate sta în fața unor războinici precum Space Marines.

Astartes – Part Four

Partea a patra introduce câmpuri de forță și inamici care dau de furcă echipei de Space Marines. Confruntarea dintre cele două părți este explozivă, fiecare reușind să-și demonstreze capabilitățile, cei doi inamici, pe de o parte, încercând să protejeze intrarea în seiful 02, iar Space Marines încercând, pe de altă parte, să-și ducă la bun sfârșit misiunea.

Astartes – Part Five

Ultimul, și cel mai lung dintre cele cinci filme, introduce personaje noi și ridică noi întrebări pe lângă răspunsurile pe care le oferă.

O bilă de energie pare a fi cheia răspunsurilor, dar violența și viziunile care provin din ea prevestesc răul și haosul.

Universul Warhammer are o istorie uriașă și complexă, iar aceste clipuri făcute de un fan sunt doar o mică fărâmă din ce poate oferi povestea. Cu siguranță ne vom întoarce în Universul Warhammer și cu alte ocazii!

Sursa: https://www.artstation.com/artwork/d9ZWJ