Numărul 17 din seria nouă a BIBLIOTECII NOVA (serie începută în 2006) este un volum masiv, de 294 de pagini, în engleză și română.
Cuprinzând o parte din conferințele prezentate în cadrul Conferințelor Internaționale Helion, a 6-a și a 7-a, care s-au desfășurat în anii 2021 și 2022.
Este un număr dens, care se pliază foarte bine la conferințe prin cele 15 eseuri-conferințe susținute în cadrul aceleiași teme: TRAVEL THROUGH THE PARADOXES OF TIME, UTOPIAS AND FANTASY.
Iată numele celor care sunt în sumarul acestui nu măr special: CONRAD SCOTT, CONSTANTINA RAVECA BULEU, EMANUELA ILIE, PETER SEYFERTH, MARIUS-MIRCEA
CRIȘAN, MAGDALENA GRABIAS, CORNEL SECU, ARNO BEHREND, CORNEL BĂLAN, JEFFREY ANDREW WEINSTOCK, MIRCEA BĂDUȚ, LETTERIO TODARO, FELICIA CEAUȘU.
Echipa redacțională a fost formată din Cornnel Secu, redactor-șef; Andrei Nedel, Diana Micliuc, Cornel Seracin – redactori și George Țugurlan – tehnoredactor.
Revista se poate achiziționa la prețul de 25 de lei exemplarul. Comenzi online cu plata ramburs pe redactiahelion@gmail.com.