Slobodan Gacesa aka Vertex din Serbia își intitulează proiectul Merlin. Albumul Ice and Fire fuzionează sunetele etno cu structurile de sunet electronic, realizând o interesantă compoziție. Combinația între etno și electronic este o sursă de inspirație care dă o amprentă unică. O colecție de sunete situate în afara timpului, înglobând sute de ani de evoluție muzicală.

Totemtag-  Exploring The Numinous

 

Din școala Berlineză avem un nou album de la Sequentia Legenda: CELESTIAL, cu două piese de „format clasic” BSM, de peste 20 minute:

De pe malurile Dâmboviței auzim noaptea: The Night Shift este titlul sub care Alba Ecstasy ne aduce șapte piese cu sunete elaborate, deosebite.

Tot Alba Ecstasy ne oferă un album remasterat, gratuit, cadou .Are peste 40 de minute, cu două secvențe BSM pline de energie și vibrație vie:

 

Am descoperit  o expresivitate deosebită în albumul Beyond, al lui Joerg Dankert. Vouă cum vă place?

 

Un album pentru iubitorii de techno: Titan, de la Oscar Mulero:

.

În sunetul experimental avem albumul lui Theo Martin: Red Roses are red now. El caută un sunet care să reverbereze cu zonele cele mai emoționale ale fiecăruia.

Dacă v-ați plictisit de ritmuri și formule melodice încercați „aritmiile” și antifonalitatea. Un compozitor canadian cu tentă minimalistă, Sarah Davachi, ne redă un album cu un univers propriu, Antiphonals.

Secret Sonics ne aduce puțină nostalgie a olandezului zburător: Povestea Nespusă.

Thaneco din Grecia, ne readuce în mitologica Itaca:

Mai menționăm un retro-synth numit Paris, de la Yota.

Și pentru că am avut Festivalul Spacers, ediția 2021, online, vă invităm să urmăriți videoclipurile din cele două zile ale evenimentului:

Terra

Luna – Mooniverse 2