Coioșii de pe Albeyon

Pe Albeyon coioșii ies ca ciupercile după ploaie. Eu nu sunt o pacifistă activă, dar există  și am auzit de indivizi care luptă pentru drepturile coioșilor, punându-și, nu de puține ori, viața în primejdie. Pe Albeyon, în dosarele CSD (Comisia de Securitate și Disciplină) sunt descrisă, mai degrabă, ca un parazit social. În sensul că nu sunt în stare să omor o omidă.

Ceilalți poartă săbii laser cu care-i hăcuie pe coioși. Mișcări rafinate, sigure, antrenate încă din grădiniță. Sunt interzise aruncătoarele de flăcări. Dar și otrăvurile și cam orice armă cu conținut toxic sau exploziv. Natura trebuie protejată cu orice preț.

Coioșii sunt de fapt penisuri cu niște testicule enorme, răsar noaptea la rădăcinile copacilor și, până dimineața, sunt aproape maturi. Faptul că sunt lipsiți de văz nu-i împiedică să se desprindă de sol și să se deplaseze târându-se ca melcii, lăsând dâre lipicioase de spermă.

Se spune că pot fi preparați în o mie de feluri și sunt extrem de gustoși. În unele restaurante se servește excluziv preparate de coioși. N-am încercat, poate doar dacă aș muri de foame. Relațiile mele cu coioșii sunt strict sexuale. Deși, dacă citești atent printre rânduri, acest tip de relații a rămas interzis pe Albeyon. E considerat cel puțin imoral. Până acum am făcut pe victima dar, dacă ești prins, riști să-ți pierzi tot felul de drepturi civile. Legile s-au mai relaxat în ultima vreme, cu numai cu 50 de ani în urmă, pentru sex cu coioșii riscai să  fii expulzat în spațiul extraplanetar.

Spre deosebire de bărbații noștri, ale căror preferințe sexuale exclusive sunt roboții companioni, în apropierea unei ființe umane, indiferent de sexul cu care te identifici, coioșii intră în stare de erecție și, dacă te apropii de ei fără sabia laser, iese prăpăd. Îți sar în cap, în ochi, în urechi, în gură, în nări, îți ciuruiesc sfincterul anal, iar dacă ești femelă îți zăpăcesc, de-a dreptul, vaginul. O experiență de care, în ciuda faptului că nu sunt o pacifistă înregistrată,  nu mă mai satur. Indiferent câți coioși ar sări pe mine în același timp.

Athabaska, Alberta (Canada)

în românește de Adrian Kisner 

Arta grafică : Adrian Chifu