Sursa Foto:  https://raminnazer.com/pages/after-you-die

After You Die este o bandă desenată creată de Ramin Nazer care explorează mai multe posibilități care pot surveni după moarte.

La invitația noastră, Ramin ne-a dat acordul să împărtășim ilustrațiile cu cititorii revistei noastre.

Ilustrațiile răspund la întrebarea ”Ce se întâmplă după ce mori?”, pusă de-a lungul timpului de către religii, știință sau filosofie.

Adevărul e că nimeni nu știe, așa că Ramin încearcă să vină cu niște răspunsuri colorate la o întrebare care a intrigat omenirea de la începutul timpurilor.

Cartea explorează ce se întâmplă după moarte atât din viziunea religiilor lumii, cât și a misticilor sau a cercetătorilor.

Dacă pe de o parte unii cred în rai, iad sau purgatoriu, alții sunt de părere că o renaștere continuă sau o reîncarnare este posibilă. Dacă unii cred că nu se întâmplă nimic după moarte și totul se oprește, alții sunt de părere că totul a fost o simluare, așa că, posibilitățile sunt infinite.

Un singur lucru e sigur. Nimeni nu știe ce e dincolo de moarte, dar cu toții o să aflăm când ajungem acolo.

Mai jos puteți să vedeți banda desenată, care se află în totalitate și pe site-ul autorului aici: After Tou Die – Ramin Nazer

Dacă sunteți interesați de o copie fizică, puteți să o achiziționați direct de la sursă de aici: After You Die – Hard Copy

Iar pe Ramin, îl găsiți pe site-ul lui, aici: https://raminnazer.com/, Twitter și Instagram.