Urmatoarele randuri au fost preluate direct de pe site-ul www.maimultdecatconspiratii.com asa cum au fost ele scrise de catre autorii postarilor, cu greselile gramaticale si lipsa diacriticelor.

www.maimultdecatconspiratii.com/posts/date/0012asdd/querry.php

 

La CERN are loc un experiment in secret!

Membrii forumului MMDC au dat 12 de stele acestui subiect

Topic inceput in data de 09.11.2012 la ora 17.30 de SHADOWKNIGHT

 

Salut la toti! Se pare ca cei de la CERN au in plan zilele astea sa dea drumul in secret la un nou experiment legat de particola TAU. Particola aceasta conform fizicii este cea care este responsabila cu scurgerea timpului. Nu stu exact in detaliu dar daca se roteste intr-un sens atunci timpul se scurge normal si daca are sens opus de rotire atunci timpul merge innapoi. Daca cineve dintre voi are idee mai buna sepre particola asta l-as ruga sa ne detalieaze mai mult desper ce este vorba. Nu am gasit nici un link despre experiment dar oricum daca vreti puteti sa mergeti pe www.cern.eu unde este saitul respectiv.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.46 de Dromichete

Ce nu inteleg eu este cum de lasa moderatorii MMDC sa fie postate tot felul de subiecte aiurea. Ce sursa credibila ai pentru afirmatiile tale?

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.47 de SHADOWKNIGHT

@ Dromichete. Sursele mele is credibile. Am un prieten care varusu lucreaza chiar la CERN. Si ia spus chiaar ieri de chestia asta. In alta ordine de idei sa sti ca MMDC etse deschis tuturora sa posteze lucruri interesante de interes public.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.56 de COLT.ALB

@ SHADOWKNIGHT. Sincer nu m-as mira deloc sa fie adevarat ce spui tinand cont ca LHC adica Large Hadron Collider de la CERN adica Organisation Europeenne pour la Recherche Nucleaire inchiriaza oricui cae are bani gramada sa faca experimente. S-ar putea ca zilnic sa aiba loc tot felul de experimente care nu sunt aduse la cunostinta publicului. Imi amintesc faza de acum doi sau trei ani cand au inceput sa caute particula lui dumnezeu si mass media a provocat o panica globala ca ar putea sa degenereze intr-o gaura neagra care sa distruga tot pamantul.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.57 de INFINITYANDBEYOND

@ SHADOWKNIGHT. Tu unde pana  mea ai facut scoala? PARTICOLA? Se scie PARTICULA! Vai de capul nostru daca tineretul din ziua de astazi ajunge sa se exprime ca niste retardati mintali.  Un prieten care are un prieten care lucreaza la CERN. Asta zic si eu sursa de incredere. Ha ha.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.58 de SHADOWKNIGHT

@ INFINITYANDBEYOND. Nui prieten cu prietenul meu e varusu. Asa ca este o sursa de incredre si chiaracum m-a sunat prietenul asta al meu ca l-a sunat varusu ca au dat drumul la experiment.  Vor sa afle ce calitati are PARTICULA asta, pentru ca n usunt de acord aia de la CEERN daca se roteste intr-un sens s-au altul. Si sa sti ca ca am trecut de 20 de ani si am facut liceul la zi nu ca tine trei clase la serial.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.59 de INFINITYANDBEYOND

@ SHADOWKNIGHT. Stii ceva? Nici nu mai citesc mai departe subiectul asta. M-am lamurit cu liceul tau. Si sunt la facultate si chiar daca as fi facut doar trei clase le-as fi facut la SERAL nu la SERIAL. Pa!

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.03 de PISCES

Este ciudat cum exista oameni care nu cred in DUMNEZEU spunand ca ei merg pe mana stiintei si ca din punct de vedere fizic nu-I posibila existenta LUI. DUMNEZEU este in toate si in toti, de la marile galaxii la cele mai mici farame de materie, particule si toate celelalte. Particula lui DUMENZEU este chiar dovada  ca pana si oamenii de stiinta renumiti cred in EL. Nu? Si atunci? Cat de ingust la minte poti sa fii sau cat de rauvoitor esti daca nici atunci cand stiinta spune ca DUMNEZEU exista nu te prosternezi in fata maretiei LUI?

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.08 de INFLAMATORYMIND

@ PISCES. Tu faci misto? Te-ai prosternat asa de tare in fata maretiei lui ala cu barba de sta in ceruri incat ai ramas PROST-ernat. De unde pana unde termenul de “particula lui dumnezeu” este dovada ca STIINTA accepta existenta unei entitati supreme? Ce minte sucita ai frate sa faci asemenea afirmatii idioate fara sa citesti in prealabil? In primul rand termenul asta a fost inventat de mass media ca sa faca senzatie si nu de vreun om de stiinta. Uite citeste aici www.en.wikipedia.org/wiki/God’s_particle si te rog pe viitor sa-ti tii ideile inguste si intunecate pentru tine.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.10 de TEHCOLLIMATOR

@ INFLAMATORYMIND. Ai dreptate cu ce ai postat. Denumirea de Particula lui Dumnezeu a fost data bosonului Higgs de catre Leon Lederman, un fizician ce a luat premiul Nobel pentru fizica in 1988. Denumirea i-a fost de fapt dictata de catre cei de la editura ca sa vanda mai bine cartea “ The God Particle: If the Universe Is the Answer, What Is the Question?” in 1993. De atunci toti cei care citesc ziarele de scandal si de senzatie au framas cu impresia ca stiinta il cauta pe dumnezeu.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.12 de COMPRENDEENGLISH

@ COLT.ALB. Cum poate CERN sa insemne Organisation Europeenne pour la Recherche Nucleaire? Nu ar fi OERN?

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.14 de COLT.ALB

@ COMPRENDEENGLISH. I-a rams denumirea veche din 1954. La inceput se numea Conseil Europeen pour la Recherche Nucleaire, adica CERN. Da, poate ca ar trebui sa-si schimbe acronimul in OERN. Dar nu-i treaba mea. Cheers!

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.15 de PISCES

@ INFLAMATORYMIND. Esti un pacatos ca gandesti asa. Toate cartile de stiinta sunt scorneli diavolesti ale unor oameni dedicati sa-l venereze pe Satana in loc sa-l slujeasca pe DUMNEZEU. Dar DUMNEZEU vede tot, ii vede pe cei care l-au acceptat in sufletul lor, pe cei care pentru ei EL este adevarata lumina calauzitoare si o sa le rezerve un loc special in iad celor care II iau numele in desert.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.20 de INFLAMATORYMIND

@ PISCES. Da, o sa merg in iad, si? Intoarce-te sub piatra sub care ai stat pana acum.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.21 de CONTROLYOURTHOUGHTS

Hai, lasati prostiile astea J. A iesit Obama presedinte! Yeeeei! I-a tras-o lui Romney!

 

Comment postat de THEBOSSISHERE moderator

@ PISCES – te rog sa nu mai postezi ce nu are legatura cu subiectul

@ INFLAMATORYMIND – ai grija, ca deja ai doua avertismente pana acum. La al treilea ai interzicere de postare pentru o luna.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.27 de SHADOWKNIGHT

De fapt experimentul de la CERN este sa vada dacapot sa “evidentieze o eventuala particula cu proprietati chiralice care la scara Planck sa faca legatura dintre doua evenimentele succesive care fiecare in parte dureaza o unitate de timp Planck”. Asta-I din meilul care l-a trimis prietenul lui varumiu. Cred ca totusi nu-I secret exeprimentul. N-am pra inteles mare lucru din ce scrie acolo. Poate cineva sa explice si pentru marele public?

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.30 de COLT.ALB

M-am uitat la ei pe pagina ( la CERN ) si n-am vazut nimic postat despre experimentul de care zici tu. Se poate totusi sa-l faca public mai tarziu. Oricum, din ce am inteles eu, particula asta TAU este caramida timpului. In fizica cuantica timpul nu este continuu, el este format din cuante, adica din mici bucati puse una langa alta, ca niste segmente, egale cu 10-43 secunde. Este acceptat ca nici un eveniment, in sensul fizic, nu se poate petrece intr-un timp mai scurt decat o unitate Planck a timpului. Sensul de scrugere a timpului se pare ca este dat de sensul de rotatie a acestei particule TAU. Cu toate ca n-am prea vazut articole care sa explice ce-i cu particula asta. Cred ca experimentul vrea sa creeze o particula de genul asta sau sa gaseasca una asemenea. N-am inteles prea bine. Sper ca am explicat in termeni comuni despre ce-i vorba.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.23 de TEHCOLLIMATOR

@ COLT.ALB. Ai explicat destul de  bine. Ce-I ciudat e ca nici eu na-m vazut nimic legat de particula asta “TAU” ca fiind acceptata de catre fizicieni. Dar na, in zilele astea fiecare laborator de fizica, fiecare fizician vrea sa fie ami cu mot decat ceilalti intru-cat banii le vin de la investitori privati si mai putin de la Universitati sau de la stat. Zic eu.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.27 de SHADOWKNIGHT

@COTL.ALB. Mersi mult poentru explicatii. Sa fiu cinstit n-am prea inteles mare lucru dar cat de cat pasrca m-am mai lumint. E varumiu la mine chiar acum. A venit acum cinci minute. Si de vreu timp discuta la telefon cu prietenusu. Se pare ca s-a intamplat ceva acolo la ei la laboratorul de la Cern.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.41 de M0BY’sDICK

@ CONTROLYOURTHOUGHTS.  Tu la ce canal de televiziune te uiti, frate. La mine la televizor arata ca Mitt Romney a castigat. Stiu ca asta-I o lovitura grea pentru voi democratii si va este greu sa acceptati realitatea dar chiar asa sa zici ca a castigat Obama??? Acusi o sa spui ca americanii au ajuns pe Luna inaintea rusilor, ai fi in stare.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.35 de 1nv3nt0r

@ CONTROLYOURTHOUGHTS. Obama? Te-ai scrantit? Toata mass-media urla ca a iestit Romney si tu spui ca Obama!

@ M0BY’sDICK. He-he. Mai sunt de astia care zic ca NASA a ajuns pe Luna inaintea rusilor. Toata lumea ne-am uitat la transmisiunea aia din ’78 cu Smanaiev impiedicandu-se de scara Lunohodului. He-he. Unde mai pui ca Tethys, satelitul lui Saturn emite iar lumina aia ciudata de vreo cateva zile…

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 18.38 de CONTROLYOURTHOUGHTS

@ M0BY’sDICK si 1nv3nt0r. Sunteti amandoi nebuni. Tin in mana “Evening Post” si “The Guardian” si in amandoua pe prima pagina este poza lui Obama castigator in alegeri. Voi in ce stat sunteti? Eu stiu ca alegerile sunt pentru intreaga USA, adica toate cele 55 de state.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 19.51 de M0BY’sDICK

@ CONTROLYOURTHOUGHTS. Esti dus rau, cati ani ai? Pentru cultura ta generala Statele Unite ale Americii sunt in numar de 50. Cauta si tu pe Wikipedia.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 19.40 de POPEOFROME

Nu stiu daca ati observat careva dar se pare ca severul da rateuri. Orele afisate la postari arata aiurea.

 

Comment postat de THEBOSSISHERE moderator, postat in data de 09.11.2012 la ora 19.40

Momentan intampinam intr-adevar dificultati cu niste setari la interfata pentru front useri. Nu-I nimic serios, se va remedia in curand.

 

Comment postat de THEBOSSISHERE moderator postat in data de 09.11.2012 la ora 19.40

Momentan intampinam intr-adevar dificultati cu niste setari la interfata pentru front useri. Nu-I nimic serios, se va remedia in curand. in curand.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 15.22 de SHADOWKNIGHT

Salut la toti! De ultima ora! Varumiu ii la mine si tot vorbeste cu prietenu-sul ala de la CERN. Deja de vreo 20 de minute. Ceva se intampla acolo. Ceva naspa rau.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 20.31 de DONVERBINSKI

M-am uitat si eu pe www.CERN.er si n-am vazut nimic referitor la experiment.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.56 de COLT.ALB

@ DONVERBINSKI. Poti sa te uiti mult si bine pe CERN.er pentru ca de fapt este CERN.eu. Terminatia “eu” vine de la Europa. Dar nici pe www.CERN.eu nu scrie nimic asa ca tot aia-i.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 20.31 de DONVERBINSKI

@ COLT.ALB. “EUROPA” ?  Ai scris gresit, este : EROPA , si daca nu ma crezi uita-te pe www.wikipedia.orc/wiki/greek_mythology . Acolo scrie asa : EROPA – fiica titanului Garathon si a  nimfei Aeridia. De acolo este si denumirea continentului: EROPA.  Se poate sa nu fi facut la scoala materie legata de mitologiile lumii, dar totusi!

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 20..29 de COLT.ALB

@ DONVERBINSKI. E www.wikipedia.org . “ORG” de la Organisation. Nu ORC. Dar nu mai conteaza.

Reply postat in data de 29.11.2012 la ora 17.56 de POPEOFROME

@ALL. Voi sunteti cu totii drogati, sau ce aveti? Unu-I da cu Obama altul cu Romeny ( Romney scrie ala ), altii cu 50 de state, altii cu 55, eu., er. organizatii etc. Hei, moderatorilor! Nu vedeti ca s-a ales praful de topicul asta?

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.56 de COLT.ALB

@ POPEOFROME. Nimic special. De obicei dupa zece postari fiecare membru posteaza aiureli. Asa-I si acum.

 

Reply postat in data de 19.01.2012 la ora 17.56 de FLYINGPOTATO

@ SHADOWKNIGHT. Tot zici ca s-a intamplat ceva la CERN. NU ne spui si noua?

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.47 de SHADOWKNIGHT

@ FLYINGPOTATO. Nu stiu exact. Prietenu meu a plecat de vreo doua ore de la mine si nu mai reusesc sal gasesc la telefon. Il are inchis. Dar oricum cand a plecat mi-a spus sa inchid geamurile ca vine furtuna puternica si sa nu mai cumpar covrigi “Castigliano” ca-s facuti cu porumb de la Mosanta. Cred a deaia ma durea burta in ultimul timp.

 

Reply postat in data de 09.11.2012 la ora 17.56 de FLYINGPOTATO

@ SHADOWKNIGHT. Ce pana mea indrugi acolo  ?????????

 

Reply postat in data de 30.10.2011 la ora 17.56 de CAESAR2

Acum serios, cine-i Obama asta?

 

Reply postat in data de 09.11.2009 la ora 18.10 de TEHCOLLIMATOR

@ SHADOWKNIGHT. E vorba despre experimentul de la CERN care spuneai cu vreo doua postari mai sus ca a mers prost, nu despre durerea ta abdominala.

 

Reply postat in data de 09.11.1999 la ora 17.47 de SHADOWKNIGHT

@ TEHCOLLIMATOR.  Ce experiment? Pai topicul e despre ingrasamintile chimice ce le baga tot omul in recoltele de grau si de porumb si care vin de la Mosanta. Nu mai inteleg nimic. Cred ca ai gresit topicul.

 

Comment postat de THEBOSSISHERE moderator, postat in data de 09.11.1973 la ora 19.40

Momentan intampinam intr-adevar dificultati cu niste setari la intrarea pentru utilizatori. Nu-i nimic serios, se va remedia in curand. Am trecut pe alt server, mai bun, pe benzi magnetice. Acum veti putea posta ceva mai repede, cam o data la cinci-sase minute. Yeeei!!!!

 

Reply postat in data de 17.06.1994 la ora 17.56 de POPEOFLONDON

Eu locuiesc la Geneva. Chiar la vreo cativa kilometri de LHC si intr-adevar ceva s-a intamplat acolo. O gramada de masini de pompieri si ambulante s-au indreptat intr-acolo. Nu se vede nimic, fum sau ceva. La radio nu se spune nimic. O sa va tin la curent.

 

Reply postat in data de 29.11.2014 la ora 17.56 de COLT.ALB

@POPEOFLONDON. Mai mult ca sigur ceva urat de tot a avut loc acolo. Sincer nici nu vreau sa ma gandesc. Sper sa fie doar o alarma falsa.

 

Reply postat in data de 25.07.2012 la ora 08.10 de TEHCOLLIMATOR

@ COLT.ALB.  Ce crezi ca s-a intamplat? A explodat ceva in laborator? Te gandesti ca a luat nastere vreo gaura neagra?

 

Reply postat in data de 08.08.1998 la ora 17.56 de COLT.ALB

@ TEHCOLLIMATOR . Ma gandesc la ceva ireversibil. 🙁 Nu stiu daca are ceva de-a face dar am citit cu ceva timp in urma ca toate fortele fizice, adica forta tare, forta slaba, forta electromagnetica si gravitatia actioneaza pe baza de gradient, efectiv! Poate ca acest gradient s-a modificat… si atunci fortele fundamentale actioneaza altcumva…

 

Comment postat de THEBOSSISHERE moderator, postat in data de 09.11.1956 la ora 19.40

Momentan intampinam intr-adevar dificultati cu niste ajustari la partea de inregistrare a cererilor abonatilor. Nu-i nimic serios, se va remedia in curand. Am trecut la alimentarea cu o sursa de curent alternativ , mai bun. Acum veti putea posta ceva mai repede, cam o data la cinci-sase zile. Suuuper!!!!

 

Reply postat in data de 25.07.2012 la ora 08.10 de TEHCOLLIMATOR

@ COLT.ALB.  Acum ca citesc ultimele posturi cred ca-mi dau sema ce s-a intamplat. Si sper ca si tine sa nu fie cazul.

 

Reply postat in data de 08.08.2018 la ora 19.40 de COLT.ALB

@ TEHCOLLIMATOR. Prea tarziu. Va urez tuturora numai bine!

 

Reply postat in data de 17.06.1904 la ora 17.56 de POPEOFLONDON

Eu locuiesc la Geneva. Chiar la vreo cativa kilometri de LHC si intr-adevar ceva s-a intamplat acolo. O gramada de masini de pompieri si ambulante s-au indreptat intr-acolo. Acum e seara si dinspre LHC se vede o lumina albastra foarte puternica, asemenea unui reflector. E liniste totala. NU se aude nimic. Am pus ultimii carbuni ca sa va pot transmite asta, nu cred ca va voi putea semnala mai depar

 

Reply postat in data de 12.10.1899 la ora 17.56 de CAESAR2

Acum serios, care-i faza cu Luna si americanii? Ce-i aia LUNA?