Arnold Alois Schwarzenegger a fost chemat zilele trecute în fața Congresului să depună mărturie în cazul binomului Kovesi & Coldea. Potrivit depoziției lui, cei doi androizi au fost trimiși în România în cadrul unui proiect secret al Pentagonului.

Senatorii și deputații americani i-au cerut celebrului actor să recupereze androizii cât mai repede cu putință pentru a normaliza viața politică din România.

Arnold Alois Schwarzenegger a solicitat ajutorul lui Silvester Stalone și al lui Kirk Douglas. Cei trei au format un comando de temut care a descins la București într-o noapte înstelată, fără știrea SIE, exact sub nasul polițiștilor somnoroși de la Doi-și-un-sfert.

Operațiunea de extracție s-a desfășurat fără incidente și, în doar cîteva ceasuri, cei doi androizi au fost duși la o baza secretă americană din Turcia.

Acolo, cu stupoare, analiștii militari au descoperit că aveau în față doi androizi de producție sovietică de pe vremea lui Stalin. Bineînțeles că rușii au negat vehement toată povestea asta. Arnold Alois Schwarzenegger a fost totuși decorat de Președintele Trump care între timp s-a împăcat cu Nadia Comăneci și a invitat-o din nou la showurile lui televizate, transmise live pe Twitter.

Tabloidele românești n-au aflat nimic despre toată tervatura asta, ele fiind interesate de aventurile sălcii ale cocalarilor din București și ale mazetelor care dansează din buric pentru parlamentarii români din întreg spectrul politic. Băse a vrut să dea o declarație dar până la urmă a renunțat pentru că Baba Vanga i-a prezis o cădere vertiginoasă în sondaje.

Urmează Buletinul Meteo.