Casa cu Iederă din Timișoara a găzduit recent un eveniment cultural de excepție. Vicepreședintele UAP, filiala Timișoara, criticul de artă Gabriel Kelemen, și-a lansat un nou volum, „The universal hermetic harmony principle”. Evenimentul a reunit iubitori de literatură, studenți, colegi și prieteni ai autorului, care au venit să celebreze această realizare deosebită.

La începutul lansării a avut loc o proiecție multimedia prin care s-a oferit participanților o incursiune vizuală în universul tematic al noului volum, demersul inovativ permițând publicului să înțeleagă mai bine conceptul și esența lucrării, amplificând astfel impactul mesajului autorului.

În prezentarea susținută, profesorul Gabriel Kelemen a explicat procesele creative și intelectuale care au stat la baza noului său volum și a subliniat importanța literaturii ca mijloc de explorare a identității și a valorilor culturale, invitând publicul să descopere și să reflecteze asupra temelor abordate în „The universal hermetic harmony principle”.

Evenimentul a beneficiat și de un dialog purtat între distinsul autor al volumului, vicepreședintele UAP, filiala Timișoara, dr. Gabriel Kelemen și publicul invitat. Întrebările publicului au fost variate și au generat discuții interesante, abordându-se atât aspecte tehnice ale scrisului, cât și teme filosofice, culturale, dialogul evidențiind nu doar erudiția autorului, ci și abilitatea sa de a comunica idei complexe într-un mod accesibil și captivant.