Vlady, vampirul simpatic care iubește mujdeiul, vrea să devină cel mai bun prieten al copiilor mici și mari! Personaj al poveștilor în benzi desenate comice omonime, create și realizate de Emanuele Leoni (poveste) și Alin Ivan (grafică), Vlady vă invită în cele mai frumoase aventuri alături de toți prietenii lui!
We all love MOOJDAY!
Vlady s-a născut la Sighișoara, în vara lui 2008, din mințile și inimile celor doi autori ai săi, pasionați de benzi desenate și ilustrație. A fost publicat pentru prima dată în paginile revistei „Agora”, distribuită gratuit în cadrul festivalului ProEtnica 2008. Aventurile lui continuă și azi, cu noi benzi desenate și ilustrații…
 
Banda desenată în șase planșe „Vlady & Kantemir, tăticul lui” a fost publicată pentru prima dată în 2017 în revista HAC!BD, apoi tradusă în limba engleză și prezentă în același an în expoziția festivalului Balkanska Smotra Mladih Strip Autora din Leskovac, Serbia.
Povestea încearcă să abordeze într-un mod comic așa-zisul conflict dintre generații, o temă recurentă în episoadele în care Vlady apare alături de părinții săi, aceștia considerând că el este un vampir neobișnuit pentru că NU doarme ziua sau cu capul în jos, are dinți de șoricel și mănâncă mujdei de usturoi!
Doar că în povestirea pe care o puteți citi aici, Vlady dorește să afle mai multe despre vampiri, iar asta e ceva nou…
 
Urmăriți-i pe Vlady și pe gașca lui pe https://www.facebook.com/Vladyvampir/ și http://vladyvampir.blogspot.com/