Duminică, 20 mai 2018, vă invităm la o lansare deosebită. Scriitoarea Daniela Faur va lansa un nou roman fantasy Mrejele focului, din seria Forțe ale naturii. Evenimentul va avea loc în clădirea Incuboxx, parter, la InTime.

Volumul apare la editura Pavcon.
Invitatul autoarei este editorul Constantin Pavel.

daniela-faur-forte-ale-naturiiPovestea personajelor înzestrate de la natură cu puterea elementelor primordiale: Apă, Aer, Pământ și Foc continuă în volumul doi al seriei Forțe Ale Naturii – Mrejele Focului. În prima parte a trilogiei am făcut cunoștință cu personajele: Eric – Nativul Apă, un soț devotat, dar chinuit de dispartiția soției lui și un tată iubitor, dar care cu greu face față atitudinii dificile a fiicei adolescente. Mona, fiica în cauză, Nativul Pământ, rebelă și debusolată. Ema, a cărei identitate o aflăm pe parcursul lecturii, Nativă a Aerului, care duce o continuă luptă interioară pentru a-și descoperi adevărata identitate. Familia dezbinată de Nativi ai Focului, ascunși chiar la vedere, trece prin numeroase încercări pentru a se reîntregi, toate culminând cu răpirea Monei și încercarea Transformării acesteia în Foc.

Mrejele Focului vine ca o elucidare a misterelor din primul volum. Care este adevărata natura a lui David, iubitul Monei, pe care l-am cunoscut drept un adolescent normal? Ce se va întâmpla cu cei pe care Ema i-a considerat familia ei timp de cinci ani de zile? Va putea Ema să redevină soția și mama care fusese cândva? Acțiunea ne-o aduce în prim plan pe Mona, care are de dus lupta vieții ei: va reuși să rămână Pământ sau Focul îi va arde elementul, preschimbând-o?

„Venele Monei se înroșiră, asemeni jăratecului. Ema și Eric rămaseră cu gura căscată la vederea trupului fiicei lor. Sute de firicele luminoase îi străbătură corpul, asemeni unei instalatii electrice. Se aprindeau mai tare, pe măsură ce vocea fetei creștea în intensitate. Pupilele i se dilatară și i se aprinseră, preschimbându-i pământiul ochilor într-un cărămiziu cristalin, aproape transparent.”