(Moda galactica)

 

Bine-ați venit în lumea femininului! Bine-ați venit în orașele zburătoare de pe Venus! Eu sunt gazda voastră Ornan și vă prezint moda de azi! (auditoarele nerăbdătoare încep sa emită reflexii violacee prin propriile conexiuni).

Astăzi se poartă budinca de pampos verde-rozaliu de consistență medie și vâscozitate nervoasă, aruncată pe gât și prelinsă peste piept pună la talie ( a nu se depăși acest punct cheie, pentru că e bai!)

Mai jos se recomandă cercurile planetare aurii, ce se rotesc continuu și se reflectă  în miliarde de nuanțe. Cu cât mai puține cu atât mai bine!

Să nu luați nimic altceva în picioare, decât pantofiori asab  (mini cutiuțele cu tocuri făcute din alte mini cutiuțe, vine imediat explicația). O, câtă delicatețe și cât sistem fractal aici! Trebuie neapărat să vină  împachetate și cu fundițe, altfel sunt fake-uri! Aveți grijă să nu vă-mpiedicați (dacă n-ați mai purtat de la ultima lor zi în modă)  fiindcă s-au raportat accidente de picioare rupte și aterizări în cap. Dar merită riscul, nu, ce nu face o femeie să fie frumoasă?! (ovațiile magenta ale ascultătoarelor cresc și mai mult în intensitate la aceasta replică, unele acompaniate de inimioare mov sidefii).

Aaaa, și să nu uit, cireașa de pe tort: un make-up simplu, doar cu pene de fleming alfean bondoc, nu prea roz nici prea pestrițe, ușor gri, ca să dea impresia de seriozitate, stropite doar ici -colo cu bobițe fragile de fruct ming- ming, ce strălucesc când sunt culese la asfințit.

Asta e fetelor, nu uitați un zâmbet larg și o să fiți super reușite pe azi! Iar dacă vreun intrus de pe alta planetă, de sex nepermis (se strâmbă în timp ce pronunță asta) vi se adresează cu dispreț, contactați urgent Super Poliția Drepturilor Modei Venusiene (sic)! Indivizii de genul ăsta sunt niște ființe de neconceput, cu imaginație complet limitată și inutile pentru univers, care nu înțeleg cele mai importante detalii al existenței (tot auditoriul aplaudă online, pentru că nimănui  nu-i plac turiștii masculi).

Iar la final, strâmbându-și ușor nasul, încheie apoteotic:

– Bine că planeta noastră nu crește așa ceva! Mă scuzați, nu naște (chiar o fi posibil  fetelor  să te naști, nu vi se pare normal să ieșim direct din ouăle solului?…. Dar în fine, niște primitivi, conchide cu un gest sictirit al mâinii). La asta adaugă și câteva fițe tipic feminine stridente, și apoi oprește conexiunea cu o mișcare flexibilă de deget,  într-un ropot de aplauze și urări violacee în toate nuanțele,  ce înconjoară toată planeta.

 

Imagini via internet.