Albumele lunii septembrie 2021, care vă oferă muzică inspirațională pentru creația, munca sau destinderea voastră:

Gemstones 2 este noua colecție electronică de la editorii Cyclical Dreams, reunind  mulți compozitori de valoare din toată lumea: Robert Rich, Erik Wøllo, Martin Stürtzer, Chuck van Zyl, Sam Prekop, Cartas de Japón, Max Corbacho, Perge, Sophos, Fritz Mayr, Filter-Kaffee și cuplul muzical Michael Brückner & Rebekkah Hilgraves.

De la finlandezul Kebu: „Urban Dreams” cu o copertă dintr-un viitor utopic, science-fiction, cu titluri inspirate din universul emoțional uman, din cel al științelor, al viitorului. Combină muzica trance cu cea EDM, ambientală, într-o zonă accesibilă și optimistă. Acum se află în precomandă, va fi lansat efectiv la 1 octombrie.

Tot în septembrie, 17, e de amintit și un single lansat de același creator finlandez, Kebu. Trance, ideal pentru festivalurile de gen. Acest single plus celelalte compuse în ultimul an au fost asamblate în albumul menționat mai sus.

 

În domeniul muzicii psihedelice găsim un nou album de la Trophy Scars: „Astral Pariah”.

 

Fritz Mayr, cu Nautic Tales ne transportă într-un ocean de fluxuri de sunete, valuri, vânturi și curenți oceanici. Este un univers uneori singuratic, alteori populat de diversela sale ființe, ce ne transmit vibrații diferite, purtătoare de energie vie.

 

Cosmic este albumul de la o nouă trupă numită The Sun Or The Moon, într-un registru psihedelic -chill-downtempo- lounge spațial psihedelic Krautrock, din Germania. „Inspirați de Can, Kraftwerk, Pink Floyd timpuriu și Radiohead, trupa a dezvoltat un sunet expansiv, strălucitor, non-mainstream, care  scufundă profund psihicul ascultătorilor eclectici și inteligenți „.

Albumul Neon City de la New Electric Waves / Maxim Vasiliev:

Ego Synth 86 cu Animality:

 

Welcome to the Machine:

Aztra cu Xenturia:

Să ne delectăm și cu un album de colecție de la Secret Sonics:

Un album etichetat „edm, electronic, hip hop, ambient, beats, classicdreampunk, instrumental, lofi, mallsoft, plunderphonics, segahaze, vaporwave” oferit de numele de scenă Nouveau Life /New World e lansat tot în această lună. Relaxați-vă într-o atmosferă electro modernă japoneză:

 

Tot din Japonia avem și această selecție:

 

Sub brandul WeAreAll Ghosts avem un album de la Asleepinggiant – Helene

 

 

Un înviorător post-punk într-o colecție lansată la Bruxelles de Side-line,  care este o revistă și magazin lansat în 1989 cu muzică electro-industrială. Reunește nu mai puțin de 44 autori / piese interesante, sub titlul „Genesis”. Se poate downloada gratuit, acum.

În ambientalul experimental amintim albumul Jar, de la KMRU o complexă imersiune într-un abis oceanic oniric, printr-un parc de copii.

La revedere și reaudiție, în octombrie!