Știre de la Cassa Rregală Rromană

Ieri seară, atacul clonelor negre din Rahova, conduse de Black Vader, contra celor albe din Ferentari , situate de partea lui Luke Cămătarul, s-a soldat cu victime de ambele părți. Niciuna dintre părți nu se declară mulțumită de rezultatul negocierilor.

 

La Palatul Merionette este ceva mișcare

Starea de urgență a primului ministru s-a prelungit cu opt ore. Femeia de servici a intrat în grevă japoneză când a descoperit că i s-a epuizat stocul de hârtie igienică gerrmană și nu mai poate aproviziona latrina guvernamentală turrcească.

Secretarele de stat au ieșit din sediul pichetat de polițiști pentru produse de primă necesitate: ruj, ojă, pudră, vopsea de păr, cafea, țigări și condomuri.

Sindicatul „Poliția călare pe orice situație” cere gloanțe oarbe pentru necesitățile curente. Ei pichetează de două zile sediul Guvernului Merionette cu ouă roșii și brânză autohtonă de la ciobanul Ilie. Nu de la oile alea împuțite.

 

Administrația prezidențială robotică transmite:

Consilierii prezidențiali și providențiali au elaborat o strategie de ieșire din criză pe ușa din dos, cumpărând, fără prea multe licitații, un lot de copiatoare de bancnote de cea mai bună calitate chinezească, fabricate pe Lună de roboți.

 

Guvernarea băncuței face două anunțuri

Anul viitor nu vom mai avea alegeri anticipate de cabinetul din umbră al guvernului luminos, pentru că rata de absorbție a pilonului 2 a crescut suficient ca să poată păstra rezerva bugetară destinată pensiilor speciale și măririlor salariale bugetare siliconice, la volumul cuvenit în memorandumul cu grupul Bilderberg.

Imaginea guvernatorului Mugur Iscălescu va apărea pe bancnota de 1 milion de lei ce se va introduce cu începere de la 1 Mai.

 

Fostul Institut de Vaccinologie Polivin declară:

Dr. Strange Earring a elaborat schema unui vaccin financiar, menit a extrage pibul esențial din plasma de sânge pur-sânge, verde, românesc. Produs ecologic, patentat cu un clește de rac roșu rusesc, e destinat utilizării ca vaccin obligatoriu de încasat din fondurile europene alocate luptei cu noul coronavirus, anul acesta.

 

Din nou de la Palatul „Victoria social-liberalismului”

Ziua de 1 Mai se va sărbători prin muncă. Prim -ministrul L. Corban va acorda Ordinul Muncii „clasa a II-a, economic” unui număr de 20 de muncitori care se vor întoarce victorioși de la muncă din Gerrmania cu un avion de linie Lufthan$a. Ei se întorc ca niște eroi ai muncii social-democrate, după ce și-au depășit planul cincinal în patru ani și jumătate, lucrând peste 20 de ore pe zi, plini de abnegație și dăruire pentru cauza propășirii europene.

Ministrul muncii și protecției sociale a intrat în șomaj tehnic, declarând că nu a primit nici o cerere din partea omologului gerrman, Peter Zylien, de a organiza vreun tren de avioane cu destinație spre câmpurile și lagărele de muncă din agricultura gerrmană. Există temeri serioase că seceta prelungită a afectat culturile de sparanghel, napi și morcovi. Producția de morcovi era așteptată cu nerăbdare în țară la noi, pentru a se deconta polițele rămase neacoperite în politica rromânească. Din această cauză alegerile liberal-democratice se vor distanța social în Rromânia.

 

PS. Orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare și se va trata cu umor pamfletar.

Credit art: QuintusCassius