Sep 23, 2019, ora 07:51 Soarele intră în Balanță (Autumnal Equinox); sep 14, 2019, ora 04:32 Lună plină  în Pești (21°04’); sep 28, 2019, ora 18:26 Lună nouă în Balanță (5°19’); Sep 14, 2019, ora 07:15 Mercur intră în balanță; Sep 14, 2019, ora 13:43 Venus intră în Balanță; Sep 9, 2019, 04:13 Marte, Jupiter și Lilith direct motion întreaga lună; Uranus, Neptun, Pluto, Node și Chiron (R) Retrograde motion întreaga lună; Saturn de pe 6 Sep, 2019, ora13:21 până pe 15 Sep, 2019, ora 19:33(R) retrograde motion, de pe 1 Sep, 2019, ora 00:00 până pe 18 Sep, 2019, ora 08:47 direct motion.

Fecioară:  Cu Mercur în Balanță vă ies mult mai ușor pasențele cu banii, cu afacerile, inițiativele sunt bine primite de către șefi, iar în relația de cuplu o să existe comunicare și o bună înțelegere. Poate că unii dintre voi vă veți gândiți la căsătorie în special după 9 sep. când Venus intră în balanță .

Balanță: O să vă meargă și mai bine luna asta din punct de vedere financiar, poate aveți niște colaborări în paralel cu serviciul, dar cu latura sentimentală e mai problematic în special după 14 sep. când Venus intră în balanță, pentru că se observă o instabilitate emoțională și e posibil să dați vina pe partener.

Scorpion: Vi se împlinesc niște așteptări, vin și banii, vin și oamenii de care aveți nevoie și n-o să fiți lăsați la greu. De sănătate e bine să vă îngrijiți, să fiți în formă maximă – provocările sunt la ordinea zilei, grijă la accidente pe 14 sep.

Săgetător: Sunteți expeditivi cu treburile personale și cu cele de serviciu, cu școala, și o să primiți și o recompensă bănească, ori vreuna de imagine pe scena socială, semn că sunteți apreciați. În dragoste, noutăți incitante după 28 sep. când se recomandă să socializați mai des.

Capricorn: O să lucrați la foc continuu, pentru că aveți multe situații și vechi și noi pe care va trebui să le duceți la bun sfârșit și poate cea mai fragilă va fi relația sentimentală. După 23 sep. afacerile vă vor acapara toate resursele interioare.

Vărsător: Se pare că o să vă confruntați cu problemele de la începutul anului, plus altele care o să vă stoarcă de energie, dar n-o să vă plângeți, culmea. O să vă placă surplusul de atenție acordat de cei din jur în special după 14 sep când Venus în ascensiune directă intră în Balanță. În relațiile de familie, există stabilitate conferită de Chiron, retrogradă toată luna.

Pești: Or să se adune mai mulți bani în cont și or să curgă și ofertele de muncă și poate vă reorientați spre alt angajator. În dragoste promite să fie și mai bine, iar dacă nu e nimeni, o să apară neapărat în special după 18 sep.

Berbec: Ofertele de muncă de toate categoriile nu vor întârzia să apară și s-ar putea să vă încânte una interesantă. Sfera pretendenților la o relație sentimentală e nuanțată frumos și o să vă prindă în mreje cineva care îl are pe vino-ncoa.

Taur:  Cu Soarele în balanță pasiunile renasc, vă puteți recuceri și o fostă iubire și să dați fuga la altar cu ea posibil pe 28 sep. Poate vă găsiți și ceva nou de lucru și o să vă faceți rost de mai mulți bani. E o perioadă bună pentru cine își dorește copii.

Gemeni: O să faceți rost de casă, posibil după data de 9 sep, cu împrumut de la bancă ori închiriați un apartament, un sediu de firmă. E momentul să vă gândiți la traiul în doi și să vă uitați mai atent în jur, că sigur există cineva și pentru voi.

Rac: Lucrurile rămase în coadă de pește din relația de cuplu fostă- actuală se cer urgent rezolvate , atenție pe 15 sep când Saturn devine retrograd și în conjuncție cu Mercur, ca să vă puteți înțelege mai bine decât până acum. E posibil să vă angajați altundeva dacă oferta e generoasă și pe gustul vostru.

Leu: E o perioadă bănoasă și se poate să încheiați și niște contracte de munca. Pot fi și niște colaborări care să vă rotunjească veniturile. O să dați și de alesul/aleasa voastră care vă dă deja târcoale, în special după 14 sep. trebuie doar să o/îl identificați.