Week-end-ul acesta, pe 1 și 2 aprilie are loc ediția cu numărul șase a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară: Final Frontier. Te așteptăm la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr.5), partenerul principal al evenimentului, sâmbătă și duminică de la 11:00 la 19:00. Intrarea este liberă. Vei descoperi mai mult decât un târg de carte, vei descoperi o lume SF&Fantasy cu toate fațetele ei #CreziTotCeVezi #FF6.

Pentru adevărații iubitori de literatură SF și fantastică:

  • în fiecare an Final Frontier reunește editurile de SF&Fantasy: Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Tracus Arte, Tritonic, Crux, Herg Benet, Crime Scene Press, Books Express. Bucură-te de titluri noi și de reducerile special pentru târg la cărțile autorilor români și străini și de cele mai recente volume în limba engleză.
  • nu uita să iei un autograf de la scriitorii prezenți anul acesta la târg: Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Dragoş C. Butuzea, Aurel Cărășel, Marian Coman, George Arion, Sebastian A. Corn, Alexandru Voicescu; și scriitorii din noua generație: Andrei Panţu, Andrei Mazilu, Alexandru Lamba, Florin Purluca, Cătălina Fometici, Cezarina Anghilac și Ovidiu Eftimie, autorul fenomenului „Arhanghelul Raul”. Invitatul special al ediției este scriitorul Dan Doboș. Pe toți aceștia îi poți urmări la dezbaterile și lansările din PROGRAMUL târgului.

Pentru că pasiunea pentru SF și Fantasy trece dincolo de cărți:

  • poți colecționa cele mai noi obiecte fan art de la Nyx Art și Wizart Room, poți trece de partea bună a forței alături de Cavalerii Jedi din Star Wars care vor fi și anul acesta cu noi sau te poți pierde în sesiunea de Live Drawing de bandă desenată.
  • Participă la demo de make-up SF alături de Alina Diana Crisu și echipa.
  • Nu rata revistele de la HAC! BD și board games de la Red Goblin.

Avem și câteva motive pentru tine ca să evadezi toată ziua în Final Frontier #6:

  • Xbox te invită să îți încerci puterile alături de prieteni la o consolă Xbox One și jocurile sale fantastice.
  • ATELIERELE târgului: Robotică cu Academia Inventează.ro, Scriere creativă alături de scriitori consacrați, Bandă desenată cu Vlady, Anime cu Aice Teodorescu și Astronomie cu Adrian Șonka.
  • scurtmetrajul semnat de scriitoarea Doina Ruști urmat de o sesiune de Q&A.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.  #FF6 

Când: 1-2 aprilie 2017
Unde: Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti)
Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro  – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor  și Primăria Sectorului 3

Parteneri Media: RFI România, Blitz TV, Radio România Cultural, Cațavencii, Times New Roman, Revista de Suspans, Gazeta SF, Argos, Urban.ro, Știință și tehnică, Cinemagia, Iqads, Feeder, The Hearabouts, Vin si eu, Vanilla Moon Books, Overheat, Sound of science, Helion, B1 Tv

Pentru mai multe informații:

Andreea Chebac
Project Manager
chebac.andreea@gmail.com
andreea@bookblog.ro
0741.145.951