Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la aselenizarea reușită în cadrul misiunii Apolo 11, clubul Antares din Brașov pregătește o antologie de povestiri SF având ca subiect explorarea spaţiului de către reprezentanţi ai speciei umane. Vor fi selectate 12 povestiri, dintre care trei vor fi povestiri semnate de autori aflaţi la debut.

Antologia va fi lansată în cadrul festivalului organizat de club: AntareSFest #3 (Braşov, 4-6 octombrie 2019). Mai multe detalii puteți afla online pe pagina clubului: Antologie AntareSFest 2019.

Condițiile de participare la antologie

– dimensiune text: 1.000 – 5.000 cuvinte.

– fişier .txt, .doc sau .docx; font Times New Roman mărimea 12, la un rând şi jumătate, aliniere la stânga.

– unul din personaje să fie reprezentant al speciei umane (nu neapărat născut pe Terra, poate fi un descendent născut pe altă planetă, pe o navă intergalactică sau pe o staţie spaţială).

– acţiunea să se desfăşoare departe de Terra; undeva în Sistemul Solar, sau chiar mai departe de atât, ca parte a unei misiuni de explorare a spaţiului cosmic.

– primim şi povestiri care au mai fost publicate în print sau mediul online, pe propria răspundere a autorului. Nu răspundem pentru situaţiile în care textul respectiv se află sub relaţie contractuală cu edituri sau alte instituţii.

Aşteptăm creaţiile voastre literare la adresa de e-mail: antaresfest2019@antares-club.ro până cel târziu în data de 30 iunie 2019, ora 22.00.