legiunea-lui-lilith-clabuc-copertaLegiunea Lui Lilith – Cartea Întâi – Sufletele Celor Rătăciți, de Clăbuc

Format 13 x 20 cm
Numar de pagini 364
Data apariției Septembrie 2018
ISBN 978-606-8871-21-9
Copertă Broșată, Soft Cover

Descrierea editurii

Cum ar fi ca darul tău să devină cel mai mare blestem?

Satrina află că ceea ce ştia despre viaţa ei normală este defapt o simplă iluzie. Şi că este o ifrită. Iar iubitul său un mag. Două specii care se urăsc şi vor să se anihileze.

Dorind să afle ceea ce este ea cu adevărat şi cum o poate salva pe mama sa, Satrina, alături de prietenii săi, Caleb şi Cella, pornesc în căutarea persoanelor cheie pentru misiunea ei. În tot acest timp, o magă se arată dornică să-l ajute pe Partash să afle cum poate scăpa de maledicţia părinţilor săi.

Căutând o întâlnire cu destinul, Satrina se confruntă cu persoane misterioase, care doresc să o ajute să supravieţuiască… sau să moară.

Vor reuşi Satrina şi prietenii săi să treacă nevăzuţi de umbrele care îi înconjoară şi să înfrunte secretele terifiante care îi urmăresc la fiecare colţ? Va reuşi iubirea să reziste întunericului care se varsă peste Sufletele celor Rătăciţi?

Despre autor

Toți îl știu pe Clăbuc artistul – scriitor debutant, actor, cântăreț. Clăbuc mai adoră să alerge, să facă prăjituri, să se uite la seriale. Sunt o persoană care se adaptează destul de repede și răbdătoare. Să nu uităm și faptul că sunt săgetător.