Sandra Coroian revine în literatura science-fiction cu un nou volum, un roman mozaic, compus din patru povești diferite, patru protagoniști, patru timpuri care se leagă în final.

Un vamaiot, un asistent în inginerie genetică, un freelancer și un muzician, patru destine diferite legate printr-un deznodământ sfâșietor. Protagoniștii sunt smulși cu brutalitate din lumea pe care o cunosc și aruncați într-un univers greu de înțeles, unde se văd nevoiți să înfrunte adevărul necruțător. Cui nu-i place marea și viața de vamaiot? Cui nu i-ar plăcea ideea unui loc de muncă misterios? Cui nu i-ar plăcea să facă pe detectivul? Cui nu i-ar plăcea să devină o vedetă și să-și revadă prima iubire? Ai curajul necesar pentru a ajunge până la ultima pagină?

Origami, omul de hârtie apare la editura Berg.

origami-omul-de-hartie-sandra-coroian”Leila e o autoare al cărei stil cinematografic captivează de pe prima pagină. ORIGAMI nu oferă peisaje descrise pe zeci de pagini ori personaje a căror psihologie e disecată până la absurd. Leila Sandra Coroian e un autor pe jumătate regizor, care își pune eroii să joace pur și simplu, să ne arate totul, un autor care ne garantează o experiență vizuală aproape egală cu ecranizarea propriei cărți.

Sunt convins că într-o zi Leila Sandra Coroian va reuși să-și ducă poveștile în Lumea Nouă. Stilul ei este foarte apropiat de ceea ce se publică acum în SUA. Până atunci, să profităm de versiunea în limba română și să o citim!” – Liviu Surugiu, autorul volumului Pulsar