Aceste postări sunt preluate de pe Facebook, cu acordul autorului şi a celor implicaţi in discuţie, cu tot cu greşeli de scriere si de exprimare. Discuţiile au avut loc în perioada septembrie – noiembrie 2018. Nu am făcut decât să pun diacritice.

Totul este real…

01

Septembrie 10
Sunt sigur că provincia Kaliningrad nu a existat până acum vreo 10-15 de ani. Ştiu asta pentru că am avut, şi sper să mai am, o hartă, tipărită în România prin anii 70, după care am învăţat geografia Europei. O am de la şcoală, premiu în clasa a 2-a sau a 3-a, nu mai ştiu exact. Nu ţin minte ca între Polonia şi Lituania să fi fost trecută vreo regiune de-a Rusiei şi nici să fi învăţat despre ea la ore. Mă uitam pe acea hartă aproape în fiecare zi; ştiam toate ţările şi oraşele mari ale Europei, nu mi-ar fi scăpat aşa ceva!

Ideea e că am văzut acum vreo 15 ani, la televizor cred, un documentar despre Kaliningrad, atunci n-am băgat de seamă unde era localizat, mă gândeam că-i pe undeva prin Rusia. Nu mi-am bătut capul prea tare, n-am fost foarte atent la ce se petrecea pe ecran. După aceea am mai auzit, cu diverse ocazii, despre oraş, până când într-o zi, acum vreo 10 ani, când l-am văzut pe o hartă digitală, pe calculator. Ţin minte ca era un orăşel pe malul mării Baltice, un orăşel de pescari. Atunci chiar m-am mirat destul de tare, dar m-am gândit că poate nu mai ţineam minte de la geografie. Şi uite aşa au trecut anii, şi ce să vezi, ieri m-am şocat când m-am uitat pe net la geografia politică a Europei şi mi-a sărit în ochi Kaliningrad!… Cât de mare este! Este clar muuuuult mai mare decât o ţineam minte de acum 10 ani! Pe atunci era doar un port micuţ, cu câteva zeci de locuitori! Sigur!

COMENTARII

Daniel Cozma – În anii ‘70 regiunea făcea parte din Marea Rusie, ca provincie autonomă. Înainte de asta a aparținut de Prusia Orientală.

Marian Stanciu exista dinainte de ‘70. cel puţin în Atlasul Geografic tipărit în România, aşa arăta. Se regeseste şi pe hărțile vechi.

Adrian Chifu Na, înseamnă că ceva nu este în regulă cu harta mea… dacă îmi voi aminti, deseară o să caut harta prin casă şi să o scanez… n-am mai umblat la ea foarte mult timp… de când cu internetu’….. Să văd dacă îmi amintesc unde am pus-o. Cred că e pe undeva prin boxa din subsol…:). E din hârtie mai groasă,  ca un fel de carton, dacă ţin bine minte….

 

02

Septembrie 12

În postarea precedenta am spus că nu cred că provincia Kaliningrad a existat cu 10- 15 ani în urmă. Mai mulţi prieteni de pe Facebook au zis că ea există cu siguranţă cel puţin de prin 1946. Au dreptate cu toţii. În felul lor. Dar…Am zis că o să caut harta tipărită pe care nu apărea provincia şi să o scanez. Nu am găsit-o. Am impresia că a rămas pe undeva printr-un sac, dacă nu cumva am aruncat-o din greşeală. Oricum, am căutat pe dvd-urile mai vechi şi am găsit până la urmă un folder în care am salvat mai multe imagini cu hărţi. Am găsit mai multe în care Kaliningrad Oblast nu apare! Este ciudat. Mă gândesc că dacă ar fi fost o greşeală din partea celor ce au desenat hărţile ar fi fost doar în cazul unei singure hărţi. Dar aşa… am găsit trei harţi pe care nu apare Kaliningrad. Nu ştiu. Ceva foarte nelalocul lui… Uite că o pun aici să se vadă.

 

COMENTARII

Marian Stanciu – Regiunea Kaliningrad exista de multă vreme. Care-i sursa hărţii prezentate?

Nicu Gente – Așa nici Andorra (suprafață 467,63 km2) nu apare (să nu mai vorbim de Vatican sau San Marino)… probabil din cauza scării la care a fost făcută, deși regiunea Kalingrad (cu vreo 15100 km2) ar fi trebuit să apară.

Daniel Cozma – Evident, e o hartă incompletă.

Adrian Chifu – Sursa harţilor nu am cum să o ştiu. Le am de foarte multă vreme pe dvd-urile uitate pe rafturi… Este posibil să fie harţi incomplete… Foarte probabil chiar. Repet: atunci când am văzut prima dată Kaliningrad Oblast pe harta m-am mirat foarte tare. Era prin 2000. Este foarte posibil să fie şi din cauza culturii mele geografice incomplete la acel timp… Totuşi la acea dată, CU SIGURANŢĂ PROVINCIA ERA MULT MAI MICĂ!!! La început, prin anii 2000 era doar o fâşie da maxim 10 km pe malul mării Baltice…Nicidecum aşa mare ca acum…

Adrian Chifu – Ideea este că de la an la an parcă se măreşte provincia… serios…chiar vorbeam acum câteva luni şi cu un prieten pe această temă…

Marian Stanciu – n-are cum să se mărească. Din ce văd pe diferite hărți, forma și suprafața coincid cu alea de le știu încă din anii 70 de pe atlasele școlare. Doar nu mișcă ăia noaptea gardul de la frontieră…

Adrian Chifu – 🙂 Mă gândesc că aveţi dreptate, domnule Marian Stanciu, sunt de acord. Ideea este că mie mi-a plăcut mult geografia şi am avut doar note mari la această materie. Am fost premiat și am participat la olimpiade! Este posibil să-mi fi scăpat existenta provinciei sau să o fi uitat. Ce mă pune pe gânduri este faptul că atunci când am văzut-o pe hărţi în primul rând m-a mirat existenţa ei şi apoi faptul că parcă a devenit tot mai întinsă pe măsură ce a trecut timpul. Trebuie să mai caut pe dvd-uri. poate o să găsesc ceva…

03

Septembrie 13

Am găsit pe acelaşi dvd o altă imagine cu harta Europei. Aici, după cum se vede, apare Kaliningrad Oblast. Atât doar că este mult mai mică decât în celelalte hărţi… este ca şi cum ar fi la început, ca un copil care creşte… În acelaşi timp am observat o anomalie: în vestul Cehiei se afla o ţară cu numele de Terossa cu capitala la Gaap!!! În partea de sud are granita chiar la Dunăre. Am căutat pe net şi n-am găsit nimic despre ţara aceasta. S-ar putea să fie o glumă a cuiva… dar atunci de ce am salvat-o? Oricum pe dvd-ul acesta am găsit tot felul de lucruri extrem de ciudate.

 

COMENTARII

Daniel Cozma – Poate e din ceva joc sau lume fantezistă… Dar despre ce DVD tot pomenești?

Adrian Chifu – Este vorba despre un dvd de backup… pe vremea aceea am început să-mi fac backup-uri pe dvd-uri. Cu trei dvd-uri făceam backup la tot hard disk-ul… Dvd-ul ăsta, acum că stau să mă gândesc, l-am avut cu mine în 15 ianuarie 2003, când a fost furtuna aia solară de a trebuit să scoatem toată aparatura electrică din priza şi s-au oprit şi centralele nucleare din toată lumea…

04

Septembrie 14

Am vorbit astăzi cu unii prieteni despre 15 ianuarie 2003, atunci când a fost explozia aia solară imensă. Nimeni nu îşi aminteşte…Ce mă pune pe gânduri este că ştiu sigur despre ea, pentru că s-a nimerit chiar în aceeaşi zi să fiu în Peştera Vântului. Am aflat abia când am ieşit despre fenomen. Eu aveam la mine în rucsac laptopul pe care tocmai făcusem un backup la ce aveam pe hard (nişte poze, mp3-uri şi proiecte muzicale de-ale mele) şi dvd-ul cu backup-ul. Mai erau vreo trei speologi rămaşi afară şi li s-au ars laptop-urile pentru că le foloseau în timp ce furtuna s-a abătut asupra Pământului şi nu ştiau de ea, că altfel, evident, nu le-ar fi folosit. Ha-ha…
Este incorect spus „furtună” pentru că este vorba de fapt de un flux foarte dens de particule ejectate de către Soare şi care produc perturbări în magnetosfera Pământului şi atunci apar „furtuni” geomagnetice, ce afectează tot ce înseamnă electricitate. Fenomenul în sine nu poate fi prevăzut cu prea mult timp înainte deoarece particulele călătoresc cu viteze de aproape 100.000 km/s şi nu exista decât doi-trei sateliţi care pot să detecteze aceste particule. În fine, ideea este ca nimeni nu-şi aminteşte de ce s-a întâmplat în acea zi…

COMENTARII

Andra Nandu – Îmi amintesc şi eu de aşa un fenomen, dar nu mai ştiu când a fost

Adrian Chifu – Andra Nanu, în 15 ianuarie 2003 a fost cel mai puternic fenomen de acest gen din epoca modernă…

Marius Geana – Una dintre cele mai puternice furtuni solare înregistrate cu instrumente speciale s-a produs într-o perioadă de maximă activitate solară, în anul 2003. A fost atât de puternică şi extinsă, încât a afectat până şi senzorii de satelit, care au înregistrat intensitatea maximă a furtunii.

Adrian Chifu – În 2003 furtuna a luat prin surprindere totală comunitatea ştiinţifică, pentru că senzorii sateliţilor au fost neutralizaţi şi până s-a înţeles ce se întâmplă a fost prea târziu. Oricum, se pare că totuşi furtuna n-a fost chiar furtuna solară, mai târziu, după ce au făcut ceva studii, oamenii de ştiinţă au descoperit că fluxul de particule venea de fapt din vecinătatea planetei Saturn. La acea vreme planeta Saturn se afla pe punctul de a fi ocultată de Soare, şi de aceea a părut că venea direct de la Soare. Măsurători mai exacte au arătat că totul provenea de la Tethys, satelit al planetei Saturn, sau de la ceva situat pe orbita sa. ( asta am citit-o acum… ca să-mi reîmprospătez memoria 🙂 )

 

05

Septembrie 15

Interesant ce-am mai descoperit pe dvd-ul cu pricina: un timbru cu Gagarin! Atât doar ca data este incorectă! 12 aprilie 1953 în loc de 12 aprilie 1961. 1953 este cu mult înainte să se lansese Sputnik-ul!

 

 

COMENTARII

Marian Stanciu – ar fi interesant de văzut care e sursa imaginii

Adrian Chifu – Imaginea este de dinainte de 2000, luată de pe net. Aveam obiceiul să salvez pe hard o grămadă de lucruri ce le găseam pe tot felul de site-uri: imagini, fişiere audio şi video. Făceam backup-uri cel puţin o dată pe lună din cauză că hard-ul avea parcă numai vreo 6 sau 8 giga şi se umplea repede. După atâţia ani nu mai am cum să găsesc sursa tuturor imaginilor în mod sigur…

Dumitru Antonie  – Mint lumea de o jumătate de secol cu era spațială, cu plimbarea pe lună într-un modul spațial făcut din folie de aluminiu.. Şi se sfiesc să modifice un timbru?

Adrian Chifu – Dumitru Antonie, exact! Ceva foarte ciudat s-a întâmplat în anii aceia, mă refer la anii 1960-1970, eu cred că pe Lună au ajuns şi americanii dar ŞI ruşii, doar că mult mai devreme, prin 1961-1962…În acele timpuri erau foarte multe proiecte de spionaj, de exemplu proiectul Echelon cu al lor satelit Vortex care era într-atât de evoluat încât nici acum, după mai bine de 50 de ani, nu s-a ajuns la nivelul lui tehnologic!

07

September 16

Fără să vreau am văzut că pe timbrul galben cu Gagarin în stânga sus scrie : TEPOCCA !! Ceea ce în alfabetul latin ar fi : TEROSSA! Tot apare acest nume…sau denumire. Faptul că această denumire apare pe un timbru aparent modificat cine ştie când mă pune mai tare pe gânduri… Care ar fi intenţia celui sau celor care au diseminat acest nume sau denumire nu pot să-mi închipui… Până una alta am observat că dvd-ul cu pricina are unele proprietăţi deosebite… de exemplu dacă adun folderele din trunchiul principal se ajunge în jur de 4.5 gb dar când am început să adun subfoldere am trecut de 30 de gb… Ceva foarte ciudat se întâmplă cu dvd-ul ăsta…Ce legatură are cu ţara aceea de langă Cehoslovacia ce apare pe harta veche?

08

September 17
Este posibil ca totul să nu fie altceva decât o amintire falsă? Ca un efect Mandela… Oare? Am dovezi că n-ar fi aşa. Unii spun că efectul Mandela este real şi că este din cauza experimentelor de la CERN. Eu nu cred. Nu cred că-i din cauza experimentelor. Energia maximă folosită de LHC ( Large Hadron Collider ) a fost de 14 TeV ceea ce este mult sub energia de 10 la puterea a 16-a GeV în jurul căreia se situează posibilele particule TauT, adică particulele chronofore.
Nu ştiu, deocamdată nu mai am nicio ipoteză…

 

09

Octombrie 20
Am primit de la cineva de pe Facebook un scan după un document din 1952, strict secret, despre ceva denumit Barierre Terossa.  Se vede mai greu dar am reuşit să descifrez :
Denumire : BARIERRE TEROSSA
Data înregistrării : înainte de 1830 ( vezi c.r.r.p. pag. 892-895 )
Configuraţie : Ge’ rdal transfazic
Episcript : Nivel 3 cu derivaţie ergodica de aprox. 45 GeV
Origine : FOMALHAUT ( Alpha Piscis Austrinis )
Asociere : fără asocieri
urmează descriere în script simplu pe pagina următoare

Ce înseamnă exact descrierea şi CE descrie sper să primesc lămuriri de la cel ce mi-a trimis documentul

 

COMENTARII

Adrian Chifu – FOMALHAUT este steaua cea mai strălucitoare din constelaţia Piscis Austrinus, este de fapt un sistem din trei stele. Ce-i cu DIVIZIA EXOCOM? am căutat şi n-am găsit nimic despre ei…

Dumitru Antonie – Probabil era un limbaj codat despre ceva acțiune securistă.

Adrian Chifu – m-am gândit şi eu că s-ar putea să fie un limbaj cifrat… dar faptul că Terossa apare şi în alte părţi ( de exemplu pe timbre publicate în Bulgaria ) mă face să cred că nu-i chiar aşa de cifrat…

Dan Arsinte – Interesant că nu returnează niciun rezultat orice căutare referitoare la Terossa sau Divizia Exocom

Adrian Chifu – Dan Arsinte sunt sigur că cei care au completat acest document nu au fost simpli „securişti” , cred că mai degrabă au fost oamenii care ştiau exact la ce făceau referire, mă gândesc la fizicieni, biologi etc…

Camelia Iuliana Radu – daţi căutare EXOCOM simplu, fără divizie şi apar rezultate interesante

Adrian Chifu – Camelia Iuliana Radu, eu m-am gândit că ar putea să fie ceva legat de comunicare cu exoplanetari sau asemănător… zic şi eu… divizie de comunicare cu exoplanetari…

Camelia Iuliana Radu – ei, cine ştie, printre rânduri se pot citi multe

 

10

Octombrie 24
Iată ce am primit de la aceeaşi persoană care mi-a trimis mai devreme documentul strict secret, cu greşelile de scriere facute de dumnealui:
– Bună ziua! Numnele meu este Amăriei Doru şi sunt din Todireni Vale. Vă trimit alăturat o poză cu buletinul de identitate al srtabunicului meu ALBOTA GRIGORIE. El s-a născut în 1903 în Comuna Frumosu, jud. Suceava şi a lucrat în Divizia Exocom!
Am văzut de mai demult postările dumneavostra cu privire la Societatea Terossa, cum îi spunea străbunicul meu, şi observ că nu sunteţi crezut! Este şi normal: totul a fost ultrasecret! Străbunicul meu a lucrat în perioada 1930 – 1962 în cadrul unei unităţi armate cantonata în acea perioadă în regiunea Muntelui Mic, unde erau trecuţi în acte ca şi unitate de vânători de munte. Dar unitatea se ocupa de cercetarea diferitelor obiecte şi observaţii legate de Terossa, o comuniune a unor civilizaţii extrauniversale! N-am înţeles niciodată foarte bine despre ce este vorba dar vă transcriu o mică parte, de început, din notiţele străbunicului meu :
ÎNCEPUT CITAT
„- Denumire în scrierea obişnuită : Barierre Terosa
În hiperscriere apare Terosa Battle la primul nivel şi Terosa CENTER pentru nivelele superioare. CENTER este în majuscule poate pentru a nu se face confuzia cu “centre”. Sunt asociaţi cu navele triunghiulare. Secolele XIX – XX .
– Direcţia de propagare este cu aproximaţie steaua Fomalhaut.
– Manifestare transfazica superioară limitei de 45 GeV. ( de notat că ochelarii ergodici trimişi de către divizia rusească au limită superioară 50 – 53 GeV, aşa că Terossa sunt observaţi ori dimineaţa până la o oră după răsărit ori seara înainte de apus cu 40 de minute. Cine a zis că energia de la Soare nu interferează cu observaţiile ????? )
– Trăim pe suprafaţa unei găuri negre. Universul, aşa cum îl ştim nu este altceva decât o sumă de informaţii corelate, aflate la orizontul evenimentelor unei singularităţi. Americanii îi spun Holographic Universe. La noi ar suna Univers Holografic. Totul este informaţie şi ca atare totul poate fi modificat. Asta mă pune pe gânduri cel mai tare: viitorul, trecutul şi prezentul sunt doar diferite grade de entropie.”
SFÂRŞIT CITAT
Deci după cum vedeţi strbunicu meu s-ia scris în aCest carneţel observaţii care le-a făcut cât timp a lucrat la Exocom. A ţinut ascuns carneţelul tot timpul şi m-ii l-a dat cu puţin înainte să dispară. Ţin minte încă de mic că nu povestea la nimeni ce lucra, doar mie mi mai spunea câte vreo chestie ceva. În ultimii ani era speriat rău stot spunea că dispar colegi de-ai lui şi că este rumarit de unii care vor sal „şteargă” cum zicea el. O să vă mai scriu una alta poate.

 

 

COMENTARII

Doru Amăriei – mă bucur că aţi postat ce v-am tremis…Strabunicu-miu avea 27 de ani în poza dar la primărie, sau unde-o fiii fost ia- greşit vrâsta…

Adrian Chifu – Sau chiar este posibil să nu fi greşit, mă gândesc, ţinând cont că istoria s-a modificat, aşa cum cred eu…

Mihai Odobescu – Doru Amăriei, auzi : Ca o curiozitate ; cu ce te-a supărat limba romană ?!

Doru Amăriei – Domnule Mihai odobescu eu am avut vieata grea şi nu va mai spun ce-am păţit că dacă vă spun că eu num-i amintesc să mă fii născut vreo dată? mă credeţi? Şi tare am impresia că ce a păţit străbunicul meu o să păţesc şi eu, că prea mi-am băgat ansu în toate treburile în care nu trebuia să mă intereseze… dar nu vreau să vă plictisesc…

Doru Amăriei – şi dacă stau să mă gândesc nu ştiu dacă ia-m făcut vreu bine şi domnului Adrian Chifu că îi tot trmit acte de-ale Terrosa… mi-e să nu păţească ceva, ca bunicul meu, săracu, n-a murit aşa cum sentelege, a dispărut pur şi simplu nu l-am mai găsit la el în cameră. şi doar apare în câte o poză în care nu era până atunci… na, că i-ar mi-am făcut frică…

 

Daniel Cozma – Mai aveți și alte documente scanate, sunt interesante. Ce lucra bunicul dvs. în acea societate secretă?

Nicolae Dobrin – Eu am rămas blocat la fraza aia cu „trăim pe suprafaţa unei găuri negre”. @ Marian Stanciu, tu cu sfera ta Tyson, trebuie să recunoşti că nu te-ai gândit la profunzimea abisală a unei asemenea declaraţii de o frumuseţe aproape lirică. 🙂

Marian Stanciu – de fapt sfera e Dyson, dar în context, Tyson e cât se poate de nimerit :)))

Adrian Chifu – Nicolae Dobrin nu-i greşit când se spune suprafaţa unei găuri negre… una dintre puţinele caracteristici ale unei găuri negre este suprafaţa, aria suprafeţei este în mod direct legată de entropia ei…

Adrian Chifu – Domnul Doru Amăriei mi-a trimis un text destul de lung, transcriere, zice dansul, după notiţele străbunicului. Este foarte lung şi nu şi-ar avea locul aici, pe facebook. Îl voi scurta şi sper să-l postez săptămâna viitoare…În documentul pe care mi l-a trimis este o secţiune unde sunt descrişi aceşti ochelari ergodici. Aşa cum am postat chiar mai sus, aceşti vizitatori, care se par că vin din afara Universului nostru, nu pot fi văzuţi decât accesând cumva energii foarte mari, la care apar doar anumite particule fundamentale. Iar aceşti ochelari au proprietatea de a aduce în spectrul vizibil ochiului uman manifestările acestor Terossa.

Maria Sandu – Exista informaţii care nu pot fi procesate de oricine din cauza nivelului de conştiinţă. Nu mă pricep la fizică şi nu mă interesează ce înseamnă 10 v dar înţeleg că există fiinţe care nu pot fi văzute cu ochiul liber pt că au altă frecvenţă de vibraţie…practic trăim în aceasi realitate dar pe paliere diferite

Doru Amăriei – Nu este nimica aiurea în cele scrise de bunicumeu. Istoria pe care o ştie lumea nu esta cea adevărată. Atsa tot încerc să spun dar nimenea nu mă crede şi văd că nici pe donu Adrian Chifu… Cândva, în anii 1960 şi după 2000 cei de la Terossa au schimbat întrega istorie al Universului, pentur ca ei au acces la câmpul informaţional situat pe suprafaţa singularităţii!!!! Nu ştiu cum au făcut-o dar sper că domnul Adrian Chifu săi de-a de capăt!!! mă scuzaţi dacă supăr pe cineva… dar nu vreau… intelege-ti-mă şi pe mine, că numi e uşor… şi ceva nu-i de loc în regulă cu se sentampla în juru meu…

Luciana Codescu – Ce sunt ochelari ergodici? Mulţumesc

Adrian Chifu Luciana Codescu, ochelarii ergodici pot accesa niveluri energetice mult mai înalte decât percepţia ochiului uman, energii de TeV

Rodica Handa Eu cred că nu ar avea nici un rost să mintă dar sunt unii care încă nu sunt treziţi şi e inutil să le explici că trăim intrun univers holografic

Adrian Chifu Principiul holografic, din care a rezultat ideea unui Univers holografic, este o teorie pe care foarte mulţi oameni de ştiinţă au luat-o în serios şi este considerată ca fiind o alternativă la ideea de Big Bang… ea îmbina fizica cuantică şi teoria informaţiei.

 

11

Noiembrie 1

BARIERRE TEROSSA
– După cum am mai spus, am primit de la domnul Doru Amăriei o transcriere a notelor străbunicului sau făcute de-a lungul anilor şi am ajuns la următoarele concluzii :
1. Barierre Terossa se referă la o civilizaţie sau comuniune de civilizaţii exterioare Universului nostru.
2. Universul nostru, aşa cum îl observăm, înţelegem,etc. este o cantitate de informaţie situată pe suprafaţa unui orizont al evenimentelor aparţinând unei singularităţi. Mai simplu: Universul ce ne înconjoară, precum şi noi înşine nu suntem altceva decât informaţii pe suprafaţa unei găuri negre. Gaura neagră exterioară Universului nostru, la rândul ei făcând parte dintr-un alt Univers.
3. Barierre Terossa ajung în Universul nostru, dinspre exterior, cu ajutorul tunelarii cuantice. Ei se manifesta prin intermediul unor avataruri având forme diverse, în special triunghiuri.
Aşa cum bine se ştie singura cale de a străpunge spre interiorul unei găuri negre este tunelarea cuantică. Radiaţia Hawking şi procesul Penrose sunt exterioare orizontului evenimentelor.
4. NU SUNTEM O SIMULARE, aşa cum am crezut iniţial că rezulta din notilele domnului Albota Grigorie.

Simularea şi Principiul Holografic nu sunt acelaşi lucru şi în acest caz nu este vorba despre vreo simulare!
5. Se pare că la un moment dat Terossa au rescris istoria întregului Univers. Încă nu-mi dau seama de ce. Acest lucru s-a întâmplat cândva între 1965 şi 2005. Această perioadă lungă de timp este doar o iluzie căci sunt sigur că în realitate totul s-a petrecut în mai puţin de o secundă.
Voi mai posta pe măsură ce reuşesc să concentrez mai bine ideile. Trebuie să înţelegeţi că aceste notiţe ale domnului Albota au fost făcute arbitrar, fără să decurgă una dintr-alta, reluându-se de mai multe ori, cu fraze criptice şi în unele cazuri cu termeni pe care nu-i înţeleg. În plus notiţele nu sunt în ordine cronologică, făcând referire la lucruri fără să le explice, continuând idei scrise pe pagini aflate mai spre sfârşitul carneţelului. Bănuiesc că nici domnul Doru Amăriei n-a acordat o prea mare atenţie transcrierii…

 

COMENTARII

Doru Amăriei – Vă mulţumesc din nou că scrieţi toate astea. Din ce va-m trimis mai aveţi multe să puneţi pe faceboock.

Doru Amăriei – Să ştiţi că ceva mi se întâmplă foarte grav şi mie frică tare! Chiar azi-de-dimineata am postat ultimile fotografii făcute de fiul meu MMihai la mănăstirea Probota… şi nu mai sunt. MMihai mi-a spus că n-a făcut poze acolo! Dar am fost cu el şi cu măsa. Se inatmpla din nou ce-a păţit şi străbunicul meu! Cred că Terossa nu vrea să se ştie depre ei… Ajutaţi-mă!

Adrian Chifu – Nu ştiu cu vă pot ajuta. Terossa pot fi extrem de periculoşi! Dacă au puterea să modifice istoria întregului Univers!

Doru Amăriei – Domnu Adrian, mi-a dispărut copilul MMihai!

Doru Amăriei – Ce mă fac!?

Doru Amăriei – Donu Adrian, aţi primit melodia? Va-m trimeso pe imail! Va-m scris acolo cei cu ea, din ce ştiu eu e de la o întâlnire cu deivizia rusească unde comunicau cu Terossa!!!!!

Adrian Chifu – Doru Amăriei am primit fişierul audio. Chiar acum îl editez şi îl voi posta cât de curând posibil.

Adrian Chifu – Ceea ce ştim noi acum sunt informaţii introduse artificial despre istoria Pământului şi a Universului în general. De aceea sunt aceste erori sau defecte care apar; de exemplu harta pe care am găsit-o eu şi în care nu apare Kaliningrad Oblast. În sensul că înainte de modificare Kaliningrad Oblast nu exista, abia după ce Terossa au făcut schimbarea la nivelul orizontului evenimentelor provincia rusească a apărut pe hartă… Lucrurile sunt totuşi ceva mai simple şi voi încerca să le expun mai clar într-o postare ulterioară.

12

Noiembrie 2
Ceea ce o să auziţi este înregistrarea neoficială a unei părţi din comunicarea sau încercarea de comunicare cu civilizaţia Terossa a Diviziei Exocom. Domnul Doru Amăriei îmi scrie că înregistrarea a găsit-o pe o bandă magnetică a străbunicului său şi a digitizat-o în urmă cu ceva ani cu ajutorul unui prieten. Fişierul audio pe care mi l-a trimis are mai mult de 15 minute dar în mare parte este doar zgomot de fond sau paraziţi de la aparate. Am mai curăţat de artefacte audio şi i-am normalizat/ compresat wav-ul. Înregistrarea este clar stereo.
Se poate auzi o voce în limba rusă precum şi răspunsul sub forma unei voci ce pare că rosteşte TEROSSA de câteva ori… Sunt sigur că ceea ce se aude este de fapt doar o parte din frecvenţele cu care Terossa comunicau cu ruşii…
Nu ştiu care au fost condiţiile în care s-a făcut înregistrarea, dacă s-a făcut cu un microfon din încăperea respectivă sau cu o linie directă din aparatul de comunicaţie. Înregistrarea în sine este destul de distorsionată, părând mai degrabă ca o interceptare radio. Am reuşit să discern cuvântul „Baikal”, ceea ce mă face să cred că locul de unde s-a făcut transmisia este prin zona lacului.

 

13

Noiembrie 3

BARIERRE TEROSSA – dincolo de orizontul evenimentelor
O scurtă descriere a ochelarilor ergodici ( aşa cum am înţeles eu din notilele disparate ) : Pe baza legilor fizice, putem să prezicem anumite evenimente precum şi evoluţia lor. Un exemplu foarte simplu ar fi acela că în prezenţa gravitaţiei ştim că dacă ridicăm o piatră la 1 metru înălţime şi îi dăm drumul ea va cădea. Un proces este ergodic atunci când pe baza unui fragment din cadrul unui proces fizic poate fi concretizat întregul. Acelaşi lucru se aplică legilor fizicii.
Aici intervin aceşti ochelari: manifestările Terossa în Universul nostru nu sunt ergodice, nu se supun legilor fizicii de aici. Nu au logică a desfăşurării, nu îşi menţin forma, traiectoria, masa etc. Par a fi haotice, dar nu este aşa. Manifestările lor nu pot fi percepute în mod direct, sunt disparate, împrăştiate prin timp şi spaţiu. Tocmai de aceea aceşti ochelari ”ergodici” procesează acţiunile lor, le aduna, le aranjează şi le da o formă inteligibilă. Aşa cum sunt acele fotografii ale nebuloaselor în infraroşu sau ultraviolet ( lungimi de undă pe care ochiul uman nu le poate percepe ) în care colorat cu roşu sau albastru vedem emisiile diverşilor constituienti ai gazelor. Recunosc că explicaţia dată de mine este destul de încurcată dar nu vreau să mă întind prea mult cu fraze pline de termeni tehnici.

Informaţia necesară pentru a descrie interiorul unui volum oarecare de spaţiu se afla pe suprafaţa lui. Prin suprafaţa acestui volum se înţelege acea limită la care interiorul nu mai are nicio relaţie de cauzalitate cu exteriorul. Mai exact interiorul poate nici să nu existe, este nevoie doar de acea graniţă, limită, suprafaţa unde se afla toată informaţia.

Universul nostru şi noi înşine suntem biţi de informaţie pe suprafaţa unui orizont al evenimentelor. Interiorul, adică întregul Univers, aşa cum îl observăm noi, nu există. Dacă acest lucru este adevărat aşa atunci s-ar explica multe, printre care corelarea particulelor ( quantum entanglement ) şi altele.

Aceşti Terossa sunt poate forme de viaţă inteligente, aflate în vecinătatea unei găuri negre, care sondează cu ajutorul unor aparate informaţiile de pe orizontul evenimentelor. În fapt s-ar putea să nu fie vorba de o gaură neagră ci de o cu totul alta singularitate, ce se supune altor legi ale fizicii, cele existente în Universul lor. Poate că au fost exploratori cosmici care s-au oprit timp de cinci minute, în timpul lor, au explorat suprafaţa orizontului şi apoi au plecat mai departe. Atât doar ca în Universul nostru consecinţele sunt permanente şi se întind de la început până la sfârşitul timpurilor.

O proprietate importanta a universului cuantic este aceea că nu se poate şti momentul şi poziţia unei particule în acelaşi timp fără ca prin măsurătoare să nu se inducă schimbări în cadrul sistemului.
La fel şi în cazul nostru: atunci când aceşti Terossa sondează informaţiile de pe orizontul evenimentelor interacţionează fără să vrea cu evenimentele ce au loc în Universul nostru. De aceea apar aceste erori, defecte ( glitches in the matrix ).
Ce s-a întâmplat de s-a schimbat aşa de drastic istoria? Au făcut-o intenţionat sau nu? Mai am ultimele pagini din carneţelul domnului Albota şi sper să mă edific…

 

 

COMENTARII

Marian Stanciu – Terossa, de ce cu doi de s? așa se scrie la ei?

Adrian Chifu – Marian Stanciu, Terossa se scrie cu doi de „s” pentru că mai mult ca sigur cuvântul a fost folosit pentru prima dată de divizia americană… Cuvântul „TEROSSA” este de fapt sunetul perceput atunci când se manifestă aceşti „extrauniversali” ca să zic aşa… este mai mult ca sigur o iluzie, un fenomen care este perceput ca şi cum ar avea o componentă auditivă…

Doru Amăriei – Domnu Adrian Chifu, mă bucucr câţi făcut toate astea. io nu mai ştiu cât mai am.nu va lăsti donu adrian. să ştie lumea adevărul. deja în jurul meu lucruril ince[et să dse destrame aşa cum ia vântul pufu lde pe păpădie. nms

 

14

Noiembrie 6

Aşa cum am specificat într-un comentariu anterior, cuvântul “TEROSSA” este aproximativ ceea ce se aude în momentul propagării prin Univers a manifestărilor Terossa. Bineînţeles că acest fenomen nu are componentă auditivă, totul este o iluzie, din cauza non-ergodicităţii sale.
Pentru ei, aceia care ne observă, scara şi viteza timpului nostru nu au relevanţă. Ei sunt în exterior. Putem accesa fişiere de pe un hard disk indiferent când au fost create, în orice ordine vrem noi. Aşa fac ei, pot să observe în acelaşi timp sau consecutiv evenimente din Universul nostru de la începuturi până la sfârşit. Cum am specificat în postarea de dinainte, se poate întâmpla ca prin aceste observaţii să modifice, fără să vrea, anumite cursuri ale istoriei sau ale viitorului. Aşa apar acele erori, defecte, lucruri care nu mai sunt cum le ştiam. Efectul Mandela este un foarte bun exemplu, sunt pe net o mulţime de relatări în acest sens.
Din ce am reuşit să adun din notele domnului Albotă reies următoarele:
1. Aceste erori au fost observate şi analizate de diverşi oameni de-a lungul timpului. Se pare că prin 1820 cei care se ocupau îndeaproape cu studiul acestui fenomen au reuşit să-i dea de capăt. În sensul că au ajuns la concluzia că aceste erori au o cauză externă Universului nostru şi că în spatele lor se află forme de viaţă inteligente. Domnul Albotă pomeneşte de un anume Gunther Hausenratt ce publică prin 1823 într-un ziar local Landauer Wochenblatt un articol scurt în care scrie despre ” extrapamantenii ce schimba culorile istoriei
2. S-a încercat să se ia legătura, din diverse motive, cu civilizaţia Terossa încă din acele timpuri. Apoi, în anul 1924, a luat fiinţă Divizia Exocom ( comunicare exterioară ), între agenţiile guvernamentale americane şi sovietice. Această cooperare a apărut ca o nevoie de a pune la un loc concluziile cercetărilor celor două ţări. Din cauza incompatibilităţii extreme dintre noi şi Terossa nu a avut loc niciun dialog. S-au încercat diverse metode timp de mai bine de 60 de ani. Înregistrarea audio pe care am postat-o ceva mai devreme este din 1958 şi a fost una dintre primele dăţi când s-a încercat transmiterea de informaţii prin intermediul unei legături de tip Einstein-Rosen.
3. Totuşi Terossa şi-au dat seama că cineva încearcă să-i contacteze, încă de la începuturi, pentru că imediat după primele tentative de comunicare din partea oamenilor şi-au făcut apariţia manifestările lor, sub diverse forme, cele mai întâlnite fiind acele nave zburătoare triunghiulare. Evident, n-au reuşit nici ei să se facă înţelesi.
4. Trebuie făcută distincţie clară între observaţiile făcute de Terossa şi manifestările lor. Observaţiile sunt unilaterale, pe când manifestările pot interacţiona în mod direct cu Universul nostru. În mod sigur aceste manifestări au existat dintotdeauna şi vor exista în continuare până la sfârşitul timpului, atât doar ca în 1820-1830 s-au înmulţit, s-au diversificat şi au devenit mai vizibile… dacă se poate spune aşa…. Acest lucru se poate datora faptului că şi ei încercau mai multe variante de a comunica cu noi. TRĂIM ÎNTR-UN UNIVERS PE CARE EI L-AU STRICAT!!!!!
5. În transcrierea notelor făcute de Albotă Grigorie apare de vreo trei ori următoarea întrebare: CINE SUNT KALAYUDDHAM?
Mâine seară voi posta ultimele concluzii despre acest subiect.

 

 

15

Noiembrie 7

Acest post este ultimul legat de Terossa.
Cred că am început să înţeleg ce s-a întâmplat. Evenimentele nu îmi sunt încă foarte clare, deoarece ele impun să cred existenţa unor lucruri a căror concepte mintea mea nu este obişnuită să le folosească. Nu încă. În acelaşi timp îmi este greu să explic toate aceste istorisiri astfel încât să fie pe înţelesul tuturor, din două motive: cursul evenimentelor este extrem de încurcat iar motivaţiile sunt absconse. Iar faptul că ele fac referire la unele noţiuni fizice extrem de puţin popularizate nu mă ajută. O să încerc să fiu cât mai scurt şi mai concis, să vedem ce iese:

Am pomenit în postarea anterioară de KALAYUDDHAM. Am căutat pe net şi nu apare absolut nicio legătură pe vreun site. Aşa că am căutat separat şi iată ce am găsit: KALA – timp, iar YUDDHAM – cei ce se luptă , amândouă cuvinte fiind sanskrite. Traducerea ar fi CEI CE SE LUPTĂ PRIN TIMP! De ce sanskrită? Nu ştiu. Nu este explicat.
Domnul Albotă se întreabă de câteva ori, în notiţele sale, cine sunt aceştia, deoarece se pare că ei au o foarte mare contribuţie la ceea ce s-a întâmplat. Ca orice organism şi Universul are anticorpii săi, aceştia sunt KALAYUDDHAM? Ei sunt manifestări ale Universului, copii săi. Avataruri inteligente, cu personalitate proprie, nu roboţi, ci avataruri aşa cum se înţelege în mitologia hindusă, adică extensii ale unor entităţi superioare, în cazul nostru chiar a Universului. Spun acestea pentru că, după câte am înţeles, ei au luat legătura cu Divizia Exocom la un moment dat. Din păcate nu am nici cea mai mică idee în ce au constat întâlnirile lor. Asta în varianta în care a avut loc vreodată vreo întâlnire faţa în faţă. Repet, nu ştiu. Este ciudat ca referirile la ei sunt extrem de vagi şi mi-a luat ceva timp până să fac legătura între ele şi întrebările retorice ale domnului Grigorie.
Oricum…
Prin intervenţiile repetate făcute de către Terossa, din exteriorul Universului nostru, au apărut unele modificări la nivel energetic, atât spaţial cât şi temporal. Acestea au deviat cursul natural, intrinsec, al Universului. Astfel a apărut nevoia de a se lua măsuri, de a contracara şi de a-l readuce pe făgaşul normal. Iar KALAYUDDHAM cu asta se ocupă. Nu ştiu exact în ce a constat acţiunea lor dar explozia solară din 15 ianuarie 2003, de exemplu, a făcut parte din campania lor de îndepărtare a efectelor Terossa. Am greşit când am lansat, într-o postare anterioară, ipoteza că modificarea a fost făcută de către Terossa.
De aceea istoria aşa cum o ştim noi nu este adevărată. Ea ar trebui să reprezinte istoria aşa cum ar fi fost dacă Terossa n-ar fi existat. Dar evident, din moment ce avem această discuţie, operaţiunea nu a reuşit pe de-a întregul. Sau poate că nici nu-i nevoie să fie foarte precisă reajustarea. Nu sunt convins dacă totuşi aceşti Terossa, prin intermediul manifestărilor lor, nu au venit pe Pământ şi umblau printre noi, ca să zic aşa. Să nu uităm că la un moment dat în Europa a existat o ţară denumită Terossa cu capitala la Gaap! Este posibil ca omenirea să fi fost destul de diferită de ceea ce suntem acum. Acţiunea acelor KALAYUDDHAM a fost la nivelul întregului Univers şi au folosit energii colosale, îndeajuns ca să modifice traiectul cronologic la nivel de super roiuri galactice.
Efectele acţiunii lor sunt definitive sau doar pe moment?
A fost prima dată sau au mai fost cazuri în care aceşti apărători ai Universului au luptat? Să aibă Universul anticorpi?

Prin lucrul acesta se dovedeşte clar teoria Universului Hologramă, că noi suntem informaţie pe suprafaţa orizontului evenimentelor unei singularităţi… totuşi, nu pot să nu mă gândesc…din moment ce există o dimensiune minimă, dimensiunea Planck, înseamnă că există o cantitate finită de informaţie raspandită în timp şi spaţiu…şi atunci…
Ca orice hard disk, şi Universul trebuie să fie limitat ca şi capacitate de stocare a datelor. Înseamnă că el nu este infinit. Şi ca orice mediu de stocare trebuie să aibă o anumită perioadă după care începe să nu mai dea randament. Cât mai este până atunci? Poate fi oricând. Poate peste miliarde de miliarde de ani, sau poate mâine, poate peste o secundă….