Conferința Internatională a Vesica Institute din SUA, ce va fi desfășurată online, reunește lideri în dezvoltarea bazelor unei științe moderne a vindecării bazate pe Unde/Vibrații de Sănătate și Boală.

Titlul conferinței din acest an este preluat din descoperirile remarcabile (și aproape uitate) ale cercetătorilor vibraționali francezi din prima jumătate a anilor 1900, care au culminat cu identificarea întregului spectru de unde invizibile benefice și nocive care se manifestă prin aprecierea stării de sănătate sau boală. („Spectrul vibrațional universal”).

Descoperirile lor au creat o bază pentru a corecta o supraveghere majoră în medicina modernă:

Fizica a ajuns  să accepte dualitatea Undelor și a Particulelor, înțelegând că câmpul energetic dinamic al Valului creează efecte în lumea fizică, nu doar a Particulelor fizice.

În fizică, particulele se înțeleg că se manifestă din „prăbușirea undei”; cu alte cuvinte, schimbând vibrația de undă schimbăm starea formei / particulei fizice pe care o manifestă, așa cum este făcută vizibilă în câmpul Cymatics, reliefat și de cercetările lui Gabriel Kelemen, profesor timișorean la Universitatea de Vest Timișoara, secția de Arte plastice. El va susține și o prezentare în acest cadru.

Cu toate acestea, medicina modernă are în vedere studiul doar al particulele fizice – virusuri, bacterii și alți agenți patogeni fizici – ignorând unda.

Unda și matricea sa vibrațională includ aspecte cheie ale „Peisajului biologic”, factorilor de mediu și câmpurilor energetice care modelează – și, în multe cazuri, determină – dacă un microorganism va fi letal sau inofensiv într-o anumită locație sau corp individual.

Această conferință va uni cunoștințele vechi despre câmpurile energetice și calitățile vibraționale cunoscute tradițiilor vindecătoare din întreaga lume, cu cunoștințele moderne de
* Câmpuri electromagnetice,
* Medicină energetică,
* Cartografierea și imagistica directă a câmpurilor vibraționale în sine,
* Aplicarea calităților specifice ale câmpuri de val pentru vindecare și echilibrare energetică și multe altele.

Mai multe detalii la

https://vesica.org/waves-of-health-and-illness-creating-a-core-paradigm-shift-in-healing/