Godzilla vs. Kong

Godzilla și King Kong sunt monștrii cei mai cunoscuți din filmologia universală. Despre Godzilla, monstrul cu pedigri nipon, s-au scris zeci de cărți, s-au publicat sute de manga, s-au făcut animeuri, iar, trecând oceanul, a devenit parte a culturii pop. În celălalt colț al ringului, Kink Kong „King of the Monsters”, este mai puțin cunoscut, deși imaginea cu el cățărat pe Empire State Building a făcut furori în întreaga lume.

În 2020, Legendary Entertainment îi readuce pe marile ecrane pe cei doi bravi monștri, într-un lung metraj ce este prezentat ca un sequel, o continuare, la Godzilla: King of the Monsters (2019) și Kong: Skull Island (2017) (ambele au rulat și în cinematografele noastre) și este al patrulea film din universul monștrilor (MonsterVerse) imaginat de Legendary Entertainment. Tot din statistici: este al 36-lea film cu Godzilla și al 9-lea cu King Kong.

Ne vom reîntâlni cu tânăra Millie Bobby Brown, cunoscută mai ales prin personajul „Eleven” din serialul Stragner Things. Alte nume anunțate sunt: Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Lola Kirke, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler și Demián Bichir.

Bugetul este uriaș, nume mari pe generic, doi monștri carismatici, așadar să ne pregătim pentru un spectacol pe cinste. Filmul se află în post-producție.

Ghostbusters 2020

De la lupta dintre monștrii apocaliptici, mâncători de uraniu sau iubitori de tinere aventuriere, trecem la o comedie fantasy, parte dintr-o serie, care a făcut deliciul multor generații. Vânătorii de fantome se reîntorc în 2020 pe marile ecrane într-o producție Columbia Pictures.

Regizat de Jason Reitman, pe un scenariu de Gil Kenan și Jason Reitman, filmul este al patrulea din franciză și este continuarea primelor două, a originalului din 1984 și a celui din 1989. Acest film va aduce un omagiu lui Harold Ramis, care l-a interpretat pe Egon Spengler și a co-scris primele două filme.

Actori: Mckenna Grace, Finn Wolfhard și Carrie Coon. Se zvonește că va Bill Murray va avea și el un rol, precum și Paul Rudd (Ant-Man). Tot din zodia șoaptelor de culise se spune că alți trei actori din filmele originale sunt în discuții: Dan Aykroyd, Ernie Hudson și doamna sf-ului: Sigourney Weaver. Observați că dacă în Godzilla vs. Kong joacă „Seven” aici îl întâlnim pe „Mike Wheeler” (Finn Wolfhard) din același serial formator de talente: Stranger Things.

Filmul este anunțat pentru 10 iulie 2020.

Monster Hunter

După un film în care monștri, ce se înfruntă și colaborează, provin din două culturi diferite, apoi de un altul, dominat de fantasticul imaginar european, urmează unul care-și are rădăcinile în imaginarul nipon, a extremului orient, în general. Monster Hunter, în producția Impact Pictures, Constantin Film și Capcom, recreează lumea din jocurile video cu același nume, produse de compania japoneză Capcom.

Monster Hunter este o serie de jocuri video, de acțiune cu teme fantastice, care a început în 2004 cu jocul Monster Hunter pentru PlayStation 2. Titlurile au fost lansate pe o varietate de platforme, inclusiv computer personal, diverse console, console portabile și dispozitive mobile. Ca scenariu, jucătorul preia rolul unui Vânător, ucigând sau prinzând monștri ca parte a unor sarcini cerute de localnici. Pe parcursul acțiunii, jucătorii folosesc beneficiile obținute din uciderea monștrilor, adunând resurse și căutând recompense pentru a crea arme, armuri și alte obiecte îmbunătățite, cee ce le permite să se confrunte cu monștri tot mai puternici. Toate jocurile din seria principală sunt multiplayer (de obicei, până la patru jucători), dar pot fi jucate și de un singur jucător.

Actori anunțați: Milla Jovovich (The Fifth Element, Leeloo), Tony Jaa, T.I., Ron Perlman (Hellboy), Meagan Good și Diego Boneta. Scenariști: Paul W.S. Anderson, Kaname Fujioka (scenarist și la seria de jocuri).

Este programat să fie lansat pe 4 septembrie 2020, de Screen Gems.