Marian Coman este un binecunoscut scriitor contemporan de literatură fantastică și science-fiction.  A scris volumele Nopți albe, zile negreTestamentul de ciocolatăTeoria flegmei. Apel la mitocănieFingers and other fantastic storiesHaiganu. Fluviul Șoaptelor, Haiganu. Furia Oarbă și Omulețul din perete și alte povestiri fantastice, iar textele sale au fost incluse în numeroase antologii. A fost scenaristul revistelor de benzi desenate Harap Alb continuă (HAC!) și Tinerețe fără bătrânețe (TFB).

Cel mai nou volumul semnat de Marian Coman este culegerea de povestiri fantastice Omulețul din perete, apărut la editura Nemira, colecția n’autor, coordonată de Eli Bădică. Pentru promovarea volumului și a colecției Marian Coman urmează să poposească în mai multe orașe din țară, astfel: Timișoara (14 mai), Iași (21 mai), Sibiu (23 mai), Brașov (4 iunie), Galați (6 iunie), Brăila (7 iunie) și Cluj (11 iunie).omuletul-din-perete-turneu-de-lansare

Alături de Horea Sibișteanu, autorul volumului Fetiș, și cu Eli Bădică, coordonatoarea colecției n’autor, Marian Coman va prezenta volumul de proze la Timișoara, în cadrul turneului de lansare a celor mai noi volume de proză română contemporană de la Nemira. Evenimentul va avea loc în librăria La Două Bufnițe, de la ora 18.30.

Evenimentul este prezentat online pe pagina de facebook a librăriei, sub titlul: Lansare n’autor la Timișoara: Horea Sibișteanu & Marian Coman.

marian-coman-omuletul-din-perete-copertaHorea Sibișteanu a debutat în anul 2004 cu volumul de proza scurtă A șaptea viață (Editura Psihelp), publicând de-a lungul timpului numeroase proze scurte în Subcapitol, Revista de Povestiri, Ateneu și în revista Iocan, numărul 1 (2016) și numărul 7 (2018), precum și în volumul colectiv Scrisori din Cipangu. Povestiri japoneze de autori romani, aparut la Editura Trei in 2016.

horia-sibisteanu-fetis-coperta