Luni, 1 iulie, de la ora 19, la Galeria „Brăteanu” din Timișoara, strada Lucian Blaga, nr. 8, va avea loc un eveniment complex în care Alina-Jais se prezintă invitaților într-o triplă ipostază: de artist vizual, solist vocal şi compozitor. „Evenimentul este conceput în crescendo, pornind de la «tăcerea» tablourilor, continuând cu sunetele muzicii, într-un scurt recital live şi încheind cu îmbinarea dintre auditiv şi vizual, prin intermediul unui dans contemporan, eliberator, în interpretarea Carolinei Țapoc, pe muzică de Alina-Jais şi Florin Moş (la darabană), înregistrată cu prilejul unui jam session”, se arată într-un comunicat remis mass-media din partea reprezentanților galeriei.

În deschiderea evenimentului, conf. univ. dr. Gabriel Kelemen, critic și istoric de artă, vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Timișoara, curator al expoziției, va vorbi despre originile, personalitatea și creația Alinei-Jais.

Expoziția rămâne pe simeze până în data de 15 iulie şi poate fi vizitată în intervalul orar 10-13, 15-18 sau pe baza unei programări telefonice la nr. +40724523525.