Luna martie debutează cu câteva albume interesante.

Space opera inspiră pe Boris S.G.pentru albumul Drifting Ship.

plus Infiltrator:

Fritz Mayr aruncă zarurile:  Flying Dice

Iar în aprilie o nouă producție: Coordinates, vol.11, un album marcat de arpegiatoarele școlii berlineze de muzică, replicanții din filmele științifico-fantastice și fantezia sa muzicală impresionantă. Cuprinde mai multe lucrări realizate în colaborare cu mai mulți muzicieni. Il puteți downloada gratuit, azi:

 

Dacă vrei energie activă, ai nevoie de psytrance: Atacama & RaveNine: Become what you are.

 

Denny Kay (alias In’R’Voice) este un veteran al genului electronic subway. un producător britanic consacrat, de origine rusă, unul dintre pionierii muzicii electronice din 1992. Multe dintre pseudonimele sale pot fi găsite pe afișele cluburilor europene, iar cantitatea de material muzical de pe Web este nenumărată. Cu fiecare gen, muzicianul lucrează sub un nume nou, Denny Kay se distinge printr-un sunet eclectic, uneori greu de înțeles. Lifeform, în Psy-Fi form.

Brandon Reisig își continuă explorările sonore și ambientul său cu albumul Here & There:

Intr-un registru muzical mai accesibil,  Magnetik ne prezintă ultimile sale realizări în Sea Dance.

Astronaut Ape, un cunoscut creator de muzică electronică ruso-ucrainian, care apare pe scene într-un costum originar de cosmonaut, ne aduce ultimul său album, dominat de tragedia războiului din Ucraina, pe care îl detestă. Vornbește cu speranță despreDeschiderea, sfârșitul epocii obscure în care ne aflăm atrași de Seniorii Războiului (licența lui Gerard Klein). Este poziționat acum în Georgia, de unde transmite speranță întregii lumi.

In partea opusă, pe malul vestic al aceleiași Mării Negre îl găsim pe  E-mantra, compozitor , transpune nostalgia și magia pădurilor în sunete, în seria sa proiect numită Cinematica, vol.1 „Secluded Trails” – Poteci izolate: