Salonul festiv al cochetului restaurant timișorean Caprice a găzduit în ultima vineri a lui ianuarie 2023, adică în 27 ianuarie, ediția cu nr. 38 a Revelionului SF.

Organizat de către clubul Helion încă din 1985(ideea aparținându-i lui Cornel Secu), Revelionul SF este unic în lume.

De fapt helioniștii și invitații lor au intrat în 27 ianuarie 2023 în 1 ianuarie 2027. C-așa-i tradiția, c-așa-i stă bine unui club de anticipație.

Programul Revelionului SF s-a desfășurat pe durata a 585 de minute.

Ora H, ora de intrare în noul an 2024, a fost 22:49:15.

Din programul acestui Revelion, condus cu aplauze de Costel Baboș și secondat de Liviu Pîrvan, s-au evidențiat  Plugușorul Helionist, M-iss Ca Tren-ul( girat de asociația Costel Baboș și ciracii lui; licitația de cărți și reviste SF condusă de Ionuț Manea, Tombola organizată de Liviu Pîrvan și Bianca Sol, concursul de caricaturi, licitația de lichidități susținută de Cornel Secu.

Un succes eclatant l-a avut recitalul muzicat susținut( în prima repriză) de Adriana Muscă și Toma V. , la care s-au adăugat apoi Marius Dimcea, Laura Ceica, Adrian Câmpean și Ionuț Manea.

A fost un  momentul spectaculos și inedit al Revelionului SF, foarte gustat de participanți.

Concursul de dans, cu un măr între frunțile dansatorilor nu a reușit să mobilizeze prea multe perechi.

Una peste alta ediția a 39-a a Revelionului SF a fost o ediție bună, cu un număr record de participanți- 58, cu o regăsire și o reeditare a atmosferei de bună dispoziție specifică acestui eveniment atât de atractiv.

La mulți ani, Helion! La mulți ani Revelionului SF!

Galerie foto(Adrian Bancu și Adrian Chifu):