Iată câteva dintre albumele din ultimul trimestru al anului 2022 care ne-au atras atenția:

Fritz Mayr anunța noul său album, Northern Lights:

Volker Lankov, Monotonous Landscapes:

Alba Ecstasy ne duce în lumea astrofotografiei cu albumul „The Stargazer”:

„La începutul lui 2012 am primit o jucărie nou-nouță – laptopul care -și acum- este principalul meu instrument de producție muzicală. Odată cu el a venit o grămadă de software muzical și sintetizatoare virtuale, care mi-au oferit mult mai multe opțiuni decât am avut vreodată înainte. Imediat, m-am scufundat în acest bazin de posibilități și, călărind valul de inspirație proaspătă, am creat un album de piese noi – în mare parte bazate pe secvențere și propulsate de ritmuri, pe care le-am considerat unele dintre cele mai puternice lucrări ale mele de până acum.
Când am avut șansa de a lansa primul meu album pe SynGate, am crezut că aceste piese nu erau materialele potrivite și le-am reținut pentru mai târziu. Totuși, le-am împărtășit în privat unor prieteni apropiați și ascultători, iar când am discutat despre muzica mea cu unul dintre ei, el a remarcat că aceste piese erau de fapt cele pe care le-a ascultat el cel mai des, de-a lungul anilor.

Aparent, au trecut testul timpului. (Michael Brückner, noiembrie 2022) Iată aceste piese care  au primit acest Test of Time:

După doi ani de retușări, un foarte bine lucrat album rezultă în urma cizelării, la Secret Sonics, ajungând la Lună odată cu noul program Artemis: Reach For the Moon.

Restul articolului aici