Echipa Forge of Empires a adăugat o lume nouă la era spațială.

Astfel ne întîmpină jocul de strategie și dezvoltare bazat pe construcția unui oraș, de la case, habitate, la unități de producție, divertisment și război, desigur. Omenirea nu se dezbară de vechile-i metehne, spiritul combativ făcând parte din motivațiile de dezvoltare a societăților umane. Jocurile exploatează această latură a motivațiilor psihologice, exploatând teoria decăderii culturale și degenerării fizice a civilizațiilor după ce ajung la o bunăstare și o prea lungă perioadă de pace. Jocurile sportive, olimpiadele au fost moduri de a canaliza aceste energii spre o rezolvare pașnică a nevoilor de consum de energie, fără pierderi umane și materiale.

 

„Omenirea a triumfat în materie de energie, transport și hrană. Totuși, radiațiile cosmice și emisiile electromagnetice îngreunează posibilitățile de explorare. Formele de viață acvatice au dezvoltat o rezistență la radiațiile cosmice dure sub forma unui strat protector bioluminescent.

Oamenii se uită la lunile lui Jupiter, la formele de viață acvatice care au dezvoltat o rezistență la radiațiile cosmice dure (sub forma unui strat protector bioluminescent).

Ei cred că, prin cultivarea acestei forme de viață și prin îmbinarea genelor neobișnuite cu ale noastre, vom putea rezista mai bine la radiațiile neiertătoare din spațiu.

Pentru a realiza însă acest lucru, gena trebuie rafinată și adaptată. În plus, trebuie să fie testată pe scară largă. Din cauza fragilității ei, acest lucru se poate face doar pe Lună, sub apă, în habitatul său natural.

Veți triumfa în această încercare? Jucați alături de noi: Luna lui Jupiter în Era Spațială din 25 aprilie!

 

Colonia:

Noul avanpost subacvatic de pe Luna lui Jupiter devine disponibil după ce se cercetează prima tehnologie din schema de cercetare. Nu uitați că, deblocând această nouă tehnologie, veți acorda independența coloniei anterioare (Venus) și veți avea acces la una nouă ( Luna lui Jupiter). Odată cu această tranziție, avanpostul de pe Venus va fi închis, dar harta sa de campanie, precum și misiunile din poveste vor fi în continuare disponibile. Deși nu veți mai putea accesa avanpostul de pe Venus, puteți produce în continuare bunuri din această epocă prin deblocarea clădirilor corespunzătoare din cercetări.


Odată ce ajungeți pe Luna lui Jupiter din Era spațială, noua voastră colonie va fi accesibilă prin intermediul aceluiași port spațial de la periferia orașului:

Pentru a obține noile bunuri care vă vor ajuta să avansați prin Luna lui Jupiter, veți avea nevoie, ca de obicei, de ajutorul coloniei. Clădirile de bunuri noi vor fi construite în colonie, deoarece nu aveți încă posibilitatea de a le sintetiza în orașul principal. La fel ca în cazul Carbonului de pe Venus, veți avea nevoie de ADN necunoscut, pentru a-l rafina în bunuri. Deblocați teritoriile de explorare de pe harta campaniei pentru a obține ADN necunoscut.

După cum știți, una dintre cele mai importante resurse ale coloniei este tot suportul pentru viață. Îl veți observa în partea superioară stângă a coloniei și influențează producția de bunuri.

Pentru a vă ajuta colonia să devină mai productivă și să aibă mai mult succes, va trebui să amplasați clădiri de susținere a vieții, cum ar fi Concentratorul de oxigen, Sistemul de oxidare organică, Acvamarinul de adâncime și Centrul hidrografic. Noua Clădire legendară:

Unități noi:

Toate unitățile de luptă au abilitatea Ochi ager! Asta înseamnă că, atunci când atacă, au o șansă de 35% de a dubla pagubele provocate.