– Chiar acum am aterizat din Moldova. E groasă rău. Rușii au intrat cu tancurile în Palas Mall, la Iași,vreo mie de pușcași americani au fost bătuți măr de grenadierii de la Budapesta care l-au și arestat pe Boc, chiar acum un ceas la Cluj. China a invadat Japonia, mare tevatură. Brazilia se caftește cu Peru. Ucraina e gata, gata să ne ia Sulina. Hai, du-te și zi-i că mai am vreo câteva din astea, bombă, frate, calde de tot!

– Președintele României nu poate fi deranjat!

– Chiar acum am venit cu trenul de la Sofia! Turcii vor să atace Polonia și-or să treacă pe la Giurgiu, în sus, spre Bran, și-apoi, fuga marș spre Oradea. Mai am una, fierbinte de tot, Rezerve Federale vor tipări la noapte vreo douăjdemii de tone de dolari așa că ne-am ars, o sa ne cadă bursa, cade PIB-ul, o ia la vale bruma noastră de economie! Așa să-i zici!

– Președintele României nu poate fi deranjat!

– La Băiceni s-au strâns vreo mie de țărani care țin legătura pe facebook cu niște țărani din Polonia, din Franța și din Guadelupe. O să fie o vânzoleală sătească uite-așa de mare, internaționalistă, zi-i lu’ șefu să ne pregătim, au zis și ăia de la satelitu’ spion număru’ 345, am eu oamenii mei în NATO!

– Președintele României nu poate fi deranjat!

– Chiar acum am trecut frontul pe la Nămoloasa, franțujii i-au bătaie de la Kaiser, osmalâii se confruntă cu tătarii, niște armeni își fac de lucru cu niște aromâni, erau niște bulgari care se certau cu niște chinezi în Piața Chibrit, o gașcă de extratereștri, beți criță, cântau de mama focului pe la Unirea! Hai frate, că rămânem de căruță! Du-te și zi-i!

– Președintele României nu poate fi deranjat!