–  Provocările dure si extrem de dinamice din Waved Age reclamă un nou tip de Lider Politic. De când cutreier prin oceanul virtual am învățat câte ceva despre Noua Generație care s-a născut cu tableta în scutece. Acești oameni teribili nu mai pot fi conduși cu metodele învechite staliniste sau după mituri răsuflate gen New Deal sau Miracolul Japonez. Poate că dintre forumiștii tuturor arhipelagurilor digitale se vor ridica și trebuie să se ridice noi lideri politici. Sunt convins că tigrii digitali au alte norme politice, au alte idei despre ideologie, au o altfel de experiență și o altfel de COMUNICARE cu această nouă lume navigatoare și ferventă, nu știu dacă poți înțelege.

– Așa, și? vru să știe informatorul de la Serviciile Speciale Interne travestit în chelneriță, oho, ce chelneriță.

– Ai cont pe Facebook? întrebă cel mai vestit scriitor de Science Fiction din Răsăritul Europei, fondatorul Partidului Digital Nonliniar, cum a scris și la gazetă și a zis și la Pro TV, pe bune dacă vă mint, exact în anul 2006.

– Am, sigur că am, domnule scriitor de SF. Dar spune-mi, golanii ăștia de hekări chiar au habar de politică de se încumetă să-și facă partid influențați de ideile matele?!

– Oooo, targetul e complex, se înțelege. Una peste alta, vreau să identific niște potențiali lideri politici pentru perioada de după 2010.

Exact în 2010, generalul Axinte de la SSI îi telefonă lui Anatoli Vasilievici de la Спецслужба России și îi spuse să nu-și facă probleme că PDN s-a autodizolvat:

– L-am autodizolvat, ha, ha, ha!

Credit art: Alex Ruiz Art