OgawaEmperor:

Peștoaica cea blondă se joacă nebunatică, vezi bine, cu falusul prezidențial din TaklaMakan în timp ce berbantul ei trage la aghioase. E și asta o chestiune legată de Obiectele Fictionale, nu? Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Incisiv!

Pitoşkin:

Asta numai Marea Meduză ar putea să clarifice. Marea și Nesfârșită Meduză. Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Foarte cool!

Bobolina:

Instrucțiunile Meduzei prevăd și astfel de desecretizari. Dar, Pitoskin, crezi că este o problema de Desecretizare? Falusul Prezidențial din Takla Makan crezi că e cumva băgat meserie la Informațiile Clasificate?Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Plin de tensiune și foarte erotic!

Colonelul Sharun:

Va faceți iar de cap. O să va urmăresc până în pânzele albe și o să va fac harcea-parcea. Și numai Pitoskin e derbedeul care bagă fitile. Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! M-a pus pe jeratic cu scenele lui foarte sugestive.

Generalul Baraskin:

Vicepreședintele Weinberger mi-a promis acțiuni la o companie petrolieră din MaunaLao așa că nu contați pe mine. Pitoskinule, bagă-ți mințile în cap. Mi-ai trimis enșpe mii de SMS-uri dar nu o să apar conducta de gaz din Cambelorra doar pentru un diamant de lumina veche. Scoate-ți asta din capul tău digital turtit și vălurit! Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Cea mai tare carte sexy science fiction a anului, surprinzător de realistă în scenele cele mai fierbinți!

Imbolbina:

Sigur că vă faceți de cap. Dacă nu ar fi Maiestatea să aici la Comentarii prezența v-aș zice vreo două din alea nasoale, stradale. Bobolina, mă mir că te dai în stambă pe aici. Și nu știu de ce trebuie s-o smotocii pe Peștoaica Blondă pentru că a furat Falusul Prezidențial din Takla Makan și că i-a electrocutat cu el pe Baronii Petroliferi din Bulbona Mazakona. Iar dumneata, stimate domnule Colonel Sharun, te-aș ruga să-ți vezi de țigaretele dumitale și să nu mai scoți nașu la lume că ne supărăm rău de tot și te dăm la gazetă. Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon!Are personaje bine conturate!

Elal Belal:

Adearul e că Topologiile Discrete ale Spațiului au prevestiti Războaiele de dincolo de Takla Makan din această toamna. Pricoliciul de la Arsenal mi-a șoptiți ceva despre Peștoaica Blondă dar nu am crezut că lucrurile se vor petrece atât de repede. Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Are personaje foarte inteligent creionate. Te giugiulești odată cu ele, să mor dacă mint!

Magone:

Ce să mai vorbim despre Marile Văluriri ale Nordicelor care se vor lăsa întrevăzute înspre 2035? Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Un roman extrem de fierbinte, la propriu!

Pricoliciul de la Arsenal:

Auzi, Pitoskin, cine crezi că a încărcat cu energie Falusul Prezidențial din TaklaMakan? Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Tare, domnule, tare și excesiv de erotic!

Pitoskin:

Oamenii Împăratului Ogawa se pricep mai bine la lucruri din astea de taină! Ei au habar de Forțele Telurice care animă Falusul Prezidențial din TaklaMakan! Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon! Dar ce mi-au plăcut femeile, atât de vii și de nebunatice!

Bobolina:

Pe legea mea de bobolina metafizică dacă nu e ka lumea povestea asta cu locotenenții Împăratului Ogawa! Pot să jur că Vicepreședintele Weinberger vrea să strângă Bulbona într-un clește! De aia i-a trimis un SMS lui Ogawa!Dar să nu uit, mi-a plăcut la nebunie Ice Planet Barbarians de Ruby Dixon!Bărbații din romanul ăsta sunt de neuitat! Dar ce spun eu!

Credit art: Alex Ruiz