Un volum așteptat cu nerăbdare de fani scriitoarei Rodica Bretin și ai genului fantasy în general.

Rodica Bretin Poarta Stelară

Poarta stelară – Rodica Bretin
Colectia: SFFH
ISBN: 978-606-749-345-0
Format: 13 x 20 cm, 246 pag
Aparitie: 2018, Iulie

Al doilea volum din seria Protectorii
(Primul volum Oameni si zei)

Acum treizeci de milenii, Cei Vechi, protectori ai rasei umane, i-au învins pe karghani, îngerii morții. Însă au făcut greșeala să nu îi omoare pe toți, iar conflictul cu urmașii lor a ars mocnit de-a lungul istoriei, amenințând să răbufnească din nou, devastator, în Canada zilelor noastre.

Kayla, fostă dansatoare exotică la clubul Fantasia, moștenește titlul de Lady Wallace, castelul din Aberdeen, Highland și uriașa avere a bunicului ei, împreună cu responsabilitatea de a duce la îndeplinire un Plan încă nebulos.

Ce poate fi mai rău decât un karghan? Doi, mai ales când este vorba de Skylar și Daena… După ce își pierde compania Global Vortex în favoarea gemenilor malefici, Russell Morgan vrea să le demonstreze Celor Vechi că adevăratul pericol îl reprezintă apariția unor homo sapiens kharganis, indivizi fără scrupule, etică sau morală care au acaparat poziții decizionale în ierarhia mondială și conduc destinul omenirii drept spre prăpastie: poluare, secătuirea resurselor, globalizare. Soluția? Exodul pe o altă planetă! Russell le propune Celor Vechi un parteneriat: ei au Soarele negru, cu care pot deschide lumi, el știe unde se află ultima Poartă Stelară rămasă pe Terra.

Doar că… Nu vor găsi o Poartă, ci o răscruce de lumi, o intersecție a tunelurilor de vierme. Și toate se descuie cu o singură cheie…