Pe data de 26 ianuarie 2018, ora 16:00, în cadrul evenimentului #frontuldecarte, scriitorul Dănuț Ungureanu va prezenta romanul Luna în orașul blestemat, editura Tritonic, 2017. Locul de desfășurare va fi Piața Spania Gallery.

Într-un interviu acordat blogului editurii Tritonic, autorul spunea despre acest roman polițist:

„Este un roman a cărui ieșire în lume îmi va atrage numeroase contestări, unele foarte vehemente, ca să nu le numesc altfel. Dar sunt sigur că și mai numeroși vor fi aceia cărora le va plăcea, chiar dacă nu sunt atât de vocali, în ciuda gustului său amar, a durității extreme, a Bau-Bau-ului ascuns în el. Asta din punctul de vedere al creatorului.

Cât despre vigilantul Luna, cel care pătimește de-a lungul paginilor, în lumea pe care am închipuit-o, acest personaj este o întrupare a neputinței și furiei pe care le resimțim, unii dintre noi, în fața batjocurei sociale instituționalizate și a unui viitor din ce în ce mai sumbru, din ce în ce mai înfricoșător.”

O povestire cu Irinel Luna, simpaticul comisar bucureștean, puteți citi în Noir de București, volum ce conține 18 povestiri mystery & thriller.

Dănuț Ungureanu