Este publicația tipărită lansată la ROMCON-ul vâlcean de către Lucian Oancea, coordonatorul cenaclului Wolf’s Pack din București.

O prezentare grafică elegantă nu salvează conținutul inegal al ZIN-ului.

Plină de banalități și truisme este rubrica „Pilula de (con)știință”, semnată de Cristian Presură, la fel ca și schița Tautologie, avându-l ca autor pe Victor Drăghicescu. La un nivel modest se prezintă și povestirea Anticontact de George Bragadireanu.

Prozele lui Marin Bucur arată o mână mai sigură și mai mult talent.

La rubrica „Eveniment” Eugen Lenghel semnează o notă despre Worldcon ’75 – Helsinki. Nu-ți dai seama din această notă dacă Lenghel chiar a fost acolo sau n-a fost.

„Evenimentul” nu ne spune mai nimic despre program, iar informațiile despre numărul participanților nu concordă cu cele ale organizatorilor. Lenghel confundă numărul votanților la Premiile Hugo, cu numărul celor care au plătit taxa de participare.

Interviul cu Adrian Bănuță, referitor la aniversarea unui sfert de veac de la apariția JURNALULUI S.F., este foarte bun.

O știre interesantă referitoare la reorganizarea fostului cenaclu bucureștean String, făcută de M. M. Mândrea și acum doi ani, ne ține cu sufletul la gură. Vorbele lui M. M. M. plutesc și acum, la fel cum pluteau în vremea Partidului Umanist Român. Așteptăm cu mult interes numărul 2 din ZIN.

Livian Leonte