În acest episod vă voi teleporta undeva  în centrul galaxiei. Majoritatea filmelor doreau să vă ducă la marginea galaxiei, știu.

Un tânăr din Republica Moldova apare promițător la orizont. A schimbat facultatea de Design Interior pe muzică electronică și nu-i pare rău. Dorin Nebunu este tânărul artist care a hotărât să combine sârbe, colinde și folclor românesc autentic, dându-le o vibrație electronică. Un articol interesant în Zugo.md.

Glenn Main, un împătimit al muzicii electronice ambientale reia teme din Jarre, lansându-și un album cu versiunile sale inspirate și dedicate lui Jean Michel Jarre. Nu ne-ar mira să îl vedem la un moment dat, live, chiar în România sau în Timișoara, după cum ne-a declarat.

Dintr-un album, din 2002, țin să vă păstrez prizionieri în aceleași lumi exotice cu Ulf Lohmann, ascultînd „Java”:

Nu pot să nu fac remarcată piesa ambientală a lui Adrian Chifu, colegul nostru la clubul Helion, numită Eternal Traveler, preluată și pe plan internațional de creatori de videoclipuri:

Si dacă vreți să mai vedeți lumi nevăzute încă (”place where no one has seen us before” – Star Trek), vă recomand să ascultați Hans Zimmer -Interstellar Endurance Suite, cu ecranul complet pe imagini copleșitoare cu găuri negre:

Un nume nou, Rehman Roses, atrage atenția cu albumul lui de debut, „4AM”.  E de remarcat piesa sa ambientală creată între 17-18 ani,  ”The Ending” . Cu siguranță că vom mai auzi de el.   https://youtu.be/GtFO4xPZNWw

Sperând că v-am oferit o seară relaxantă, vă doresc energie și revelații în noaptea ce vine.