Teodora Matei, cunoscută pentru romanul fantastic Stăpânul castelului și pentru extraordinara serie de romane SF-Cyberpunk, scrise în colaborare cu Lucian-Dragoș Bogdan, debutează în colecția Cașmir a editurii Tritonic, cu volumul Tot timpul din lume, roman de dragoste cu elemente fantasy.

Eugen Cadaru, câștigător al unui premiu Eurocon 2014, pentru încurajare, revine cu volumul Misterioasa scrisoare a domnului Tesla, editura Tritonic. Eugen Cadaru a mai publicat volumul de povestiri fantastice: A opta zi e-n fiecare noapte, editura Tracus Arte.

La editura Millennium a apărut ediția a II-a a romanului Insticte umane de regretata scriitoare de science-fiction Ioana Vișan.

Cît de uman mai poţi fi într-o lume descompusă de război? Ce instincte îi mai rămîn omenirii atunci cînd, victimă a nebuniei unor monştri, se stinge încet, fără puterea de a pune capăt propriei extincţii? Frica, furia, dragostea sau încăpăţînarea de a supravieţui? Într-o lume lipsită de orice şansă, este posibil ca speranţa să renască din cel mai întunecat colţ de iad?

Deanna Nichols trebuie sa salveze ceea ce a mai rămas din oameni. Aruncată într-o luptă fără sorţi de izbîndă, medicul genetician trebuie să găsească o soluţie pentru a crea viaţă din nimic. Izolată într-un penitenciar de maximă securitate, înconjurată de violenţă şi ură, ea va trebui să cîştige încrederea deţinuţilor înainte de a fi prea târziu. Dar şi aceştia sînt oameni şi au instincte…